Heb je vragen over één van onze bachelors? We helpen je graag verder!

Stuur een e-mail

Stel je vraag over één van onze bachelors in het contactformulier hieronder en laat je contactgegevens achter. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op! 

Bel ons

Op werkdagen kun je ons telefonisch bereiken. Check hieronder welke vraag op jou van toepassing is. We helpen je graag verder!

 • Vragen over jouw studie aan de Universiteit Twente?

  Heb je interesse in één van onze bachelors? Of wil je meer weten over de Universiteit Twente? Stel je vragen aan ons Study Information Centre. Een enthousiast team van studenten staat klaar om je te woord te staan! Je kunt bellen, of stel hier je vraag en je ontvangt zo snel mogelijk een reactie.

  Study Information Centre
  +3153 489 5489

  *Het Study Information Centre is bereikbaar op werkdagen van 09.00 - 17.00, met uitzondering van feestdagen.

 • Vragen over inschrijving, toelating of Studielink?

  Ben jij klaar om je aan te melden voor één van onze bachelors en heb je vragen over het aanmeldingsproces? Student Services helpt je hier graag mee verder! Je kunt bellen*, of stel hier je vraag en je ontvangt zo snel mogelijk een reactie.

  Student Services
  +3153 489 2124

  *Student Services is bereikbaar op werkdagen van 10.00 - 16.00, met uitzondering van feestdagen.

Chat

Heb je vragen over het aanmeldingsproces? Je kunt ons bellen, maar ook een livechat beginnen met een van onze studievoorlichters via de chatbutton rechtsonder in jouw scherm. Let op: livechat is alleen zichtbaar als je cookies accepteert. Je kunt chatten tijdens onze openingstijden. Is de chat offline tijdens deze uren? Dan kan het zijn dat er even geen studievoorlichter beschikbaar is. Probeer het op een later moment nog eens!

Whatsapp

Stel je vraag via Whatsapp: 06 518 426 33.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Heb je het antwoord op je vraag op onze website niet gevonden? Bekijk dan voordat je contact opneemt eerst de FAQ's hieronder. De meeste vragen worden hierin al beantwoord: 

Contactformulier

Heb je vragen over één van onze bachelors? We helpen je graag verder! 

De Universiteit Twente mag alleen persoonsgegevens van een student aan anderen verstrekken als deze gegevensverstrekking is gebaseerd op de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Dit is om de privacy van de student te beschermen.

* betekent dat een veld verplicht is

Jouw vraag is verstuurd. Persoonlijk contact is belangrijk voor ons en we streven ernaar om jouw vraag snel mogelijk te beantwoorden. Met vriendelijke groet, Universiteit Twente.
Chat offline (info)
Om deze functionaliteit te gebruiken:
Accepteer cookies