HomeCampus

Welkom op de campus

Jouw studietijd wordt onvergetelijk op de schitterende campus: een ‘smart living lab’ met een schat aan kennis en technologie, toonaangevende onderzoeksinstituten en startups.

Onze uitgestrekte campus biedt getalenteerde studenten, wetenschappers en docenten een fascinerende leer-, werk- en leefomgeving. Een prachtige plek waar je wetenschappelijk onderwijs volgt, les krijgt van vooraanstaande wetenschappers en nieuwe vaardigheden leert toepassen in state-of-the-art labs. Met meer dan 12.000 studenten uit 100 verschillende landen die op de campus wonen, studeren en sporten, maak je nieuwe vrienden in een nanoseconde.

Campus video

Benieuwd hoe een dag op de campus zou zijn? Twee manieren om daar achter te komen! Schrijf je in voor onze voorlichtingsactiviteiten en events en bekijk onze campusvideo. 

Van Nanolab tot starbucks

De campus is 146 hectare groot, ongeveer 200 voetbalvelden. Je vindt er alles wat je nodig hebt om te studeren en je uit te leven. Van bibliotheken en state-of-the-art labs voor toponderzoek tot theater en sportvelden. Vrijwel elke denkbare sport kun je op de campus beoefenen, zoals honkbal, beachvolleybal, boogschieten en zelfs zwerkbal. Een kleine greep uit onze honderden lab-, culturele en sportfaciliteiten: