Zie Autorisatie

Aanvraag autorisatie Business Objects/ BI-Startpunt

Het onderstaande formulier is bedoeld voor een autorisatie-aanvraag voor Bussiness Objects/ BI-Startpunt, waarin de bestaande rapporten van de Universes domein Onderwijs te bekijken zijn. Dit formulier kan alleen worden ingevuld door de desbetreffende leidinggevende en niet door de te autoriseren medewerker zelf. 

De leidinggevende wijst de medewerker op de gedragsregels onderwijssystemen onderwijs en verklaart in het formulier dat de medewerker op de hoogte is van het bestaan van de gedragsregels en zich door het gebruik van rapporten verbindt aan deze gedragsregels.

De gedragsregels zijn te vinden op https://www.utwente.nl/nl/onderwijssystemen/onderwijssystemen/ods/gedragsregels-instellingssystemen-domein-onderwijs-2018.pdf.

Contactgegevens leidinggevende

Gegevens van de te autoriseren medewerker

Reden aanvraag

Als leidinggevende verklaart u hieronder uw medewerker op de hoogte te hebben gebracht van de gedragsregels instellingssystemen domein onderwijs. Door het gebruik van de rapporten via BO verbindt de medewerker zich aan de genoemde gedragsregels. (https://www.utwente.nl/nl/onderwijssystemen/onderwijssystemen/ods/gedragsregels-instellingssystemen-domein-onderwijs-2018.pdf)