18 januari 2022
Language:
NL

Videoteam update: Videoteam ondersteunde ERC interviews in Studio 200

Afgelopen jaar nam het Grants Office contact op met het videoteam om hen te helpen met de interviews met de European Research Council (ERC). Omdat de interviews door de corona-maatregelen digitaal moesten plaatsvinden, was het Grants Office op zoek naar een locatie om hen te ondersteunen bij de online WebEx-sessies. Om deze reden besloten ze contact op te nemen met het videoteam om te kijken hoe wij hen konden helpen met onze faciliteiten. 

Het videoteam ging met het Grants Office om de tafel zitten en bedacht een plan voor het uitvoeren van de onlinesessies. Na het maken van dit plan werden de eerste testsessies gehouden en die waren succesvol. De kandidaten ervaarden het gebruik van de Studio 200 en het video team als ontspannen en prettig, omdat ze zich geen zorgen hoefden te maken over de technische kant van hun presentatie maar zich 100% konden focussen op de inhoud van de presentatie. 

Het videoteam is er trots op deel uit te maken van de keten van mensen die dit mogelijk hebben gemaakt en feliciteert de kandidaten Nienke Bosschaart, Sander Huisman en Chris Baeumer met hun studiebeurs. 

Lees hier het volledige artikel The European Research Council (ERC) awarded a ‘Starting Grant’ to three UT scientists.  


My favorites

About my favorites
Add your favorite apps to your bookmarks by using the favorite button

Please wait a moment...