1 november 2021
Language:
NL

Reminder: Opgeven workshops Internationalisering!Tot a.s. donderdag 4 november kun jij je opgeven voor de eerste twee workshops

Reminder! 

Het vervolg van het speerpunt ‘internationalisering’ komt eraan! Vanaf nu kan iedereen binnen CFM zich inschrijven voor de onderstaande vier workhops.

Deze workshops zijn gericht op verschillende groepen. Kies er één die het best bij jouw functie én bij jouw werkzaamheden past. We houden een maximum van 12 deelnemers per workshop aan.

Geef je nu op via de volgende link: 

https://www.utwente.nl/nieuws/2021/6/1076949/terugkoppeling-workshops-cultuurbewust-aan-het-werk?code=7d20fcca

Opgeven kan tot 4 november voor de workshops op 10 en 11 november. Voor de workshops op 24 en 25 november kun jij je opgeven tot 15 november. 

EFFECTIEF COMMUNICEREN MET INTERNATIONALE STUDENTEN & STAF

Op woensdagmiddag 10 november: 14.00 – 16.30 uur in gebouw Logica


Vraag je je weleens af of je boodschap echt aankwam bij je internationale collega of dat je misschien iets cruciaals niet hebt opgemerkt in een gesprek aan de balie met een internationale student? Schrijf je dan in voor deze workshop! Op interactieve wijze verdiepen we ons deze middag in culturele verschillen en in hun (mogelijke) impact op hoe effectief we communiceren in alledaagse werksituaties. Stukjes theorie, uitwisseling in groepjes, een oefening en reflectie wisselen elkaar af. En je kunt je eigen dilemma’s inbrengen. Na afloop heb je meer kennis, inzicht en vaardigheden tot je beschikking voor effectieve interculturele communicatie.

CULTUREEL SENSITIEVE PROMOTIE VAN SPORT- EN CULTURELE EVENEMENTEN

MELD JE AAN

Op donderdagmiddag 11 november:  14.00 – 16.30 uur in Vrijhof, kleine zaal 


Ben je ook benieuwd hoe je de culturele en sportevenementen op Utwente nog aantrekkelijker kunt maken voor internationale of bi-culturele studenten? Schrijf je dan in voor deze workshop! Op interactieve wijze verdiepen we ons deze middag in culturele verschillen en hun (mogelijke) impact op de marketing en promotie van evenementen. We kijken wat er nodig om een cultureel divers publiek aan te kunnen spreken, zowel in onze perceptie als in onze activiteiten. Stukjes theorie, uitwisseling in groepjes, een oefening en reflectie wisselen elkaar af. En je kunt je eigen dilemma’s inbrengen. Na afloop heb je meer kennis, inzicht en een aantal praktische tips tot je beschikking.

EFFECTIEF LEIDINGGEVEN AAN INTERCULTURELE PROJECTTEAMS EN STUDENTENGROEPEN

MELD JE AAN

Woensdagmiddag 24 november: 14.00 – 16.30 uur in gebouw Logica
Vraag je je als projectleider of als docent weleens af hoe je het potentieel van je cultureel diverse team of klas nog beter zou kunnen aanspreken? Schrijf je dan in voor deze workshop! Op interactieve wijze verdiepen we ons deze middag in culturele verschillen en hun (mogelijke) impact op het managen van groepsdynamiek. Hoe maak je gebruik van de diversiteit en hoe zorg je dat iedereen zich gehoord en gezien kan voelen? Stukjes theorie, uitwisseling in groepjes, een oefening en reflectie wisselen elkaar af. En je kunt je eigen dilemma’s inbrengen. Na afloop heb je meer kennis, inzicht en vaardigheden tot je beschikking voor het effectief leiding geven aan jouw projectteam of studentengroep.

CULTURELE DIVERSITEIT OP DE WERKVLOER!

MELD JE AAN

Donderdagmiddag 25 november: 14.00 – 16.30 uur in Vrijhof, kleine zaal 

Werving, selectie en retentie

Wil je meer inzicht in het aantrekken en behouden van cultureel divers personeel? Deze interactieve workshop zal je meer inzicht geven in de invloed van culturele verschillen op werving en selectie, en ook op de impact van het wel of niet kunnen behouden van deze diversiteit. Op interactieve wijze wisselen we deze middag theorie, uitwisseling in groepjes, een oefening en reflectie met elkaar af. En je kunt je eigen dilemma’s inbrengen. Na afloop heb je meer handvaten, inzicht en praktische tips tot je beschikking om je werk nog cultureel sensitiever te maken.


My favorites

About my favorites
Add your favorite apps to your bookmarks by using the favorite button

Please wait a moment...