Service Portal

Video's maken: externe leveranciers

Wil je video’s laten maken voor een congres, een prijsuitreiking of bijvoorbeeld om de voorlichting van jouw opleiding dynamischer te maken? Ontzettend veel mogelijkheden, maar om offertes goed te kunnen beoordelen moet je wel wat kennis hebben van bijvoorbeeld prijzen, rechten en scripts. Om het je gemakkelijk te maken helpen wij je graag verder. Onderstaand vind je een aantal partijen waar de Universiteit Twente veel mee samenwerkt. Hier kun je een goede prijs/kwaliteit verhouding verwachten.  

SIMULPLUS

Simulplus bestaat uit Frans Strikker en Yke Hoek. Samen verzorgen zij regelmatig video-opdrachten voor onder andere de Opening van het Academisch Jaar, de Dies en diverse prijsuitreikingen voor de Universiteit Twente.

Frans Strikker - frans@simulplus.nl
Yke Hoek - yke@simulplus.nl
http://www.simulplus.nl/

MOEKOTTE MEDIA videoproducties

Sinds 2013 is Moekotte Media preferred supplier als het gaat om videoproducties voor de Universiteit Twente. Zij maken een breed scala aan online video zoals promotiefilms of informatieve films voor faculteiten, diensten en instituten, maar ook registraties/aftermovies van lezingen en evenementen behoren tot de mogelijkheden.

Dennis Moekotte
Deurningerstraat 181
7522 CB Enschede

06-47822023
info@moekottemedia.nl
http://www.moekottemedia.nl
Bekijk hun werk op: https://vimeo.com/moekottemedia

INTERNE DIENSTVERLENING Via LISA

De afdeling LISA is ingericht om professionele video opnames te maken. De diensten varieren tot het opnemen of live streamen van colleges of evenementen (van kleine college’s tot TedXTwenteU) op elke willkekeurige locatie met o.a. screen grabbing en meerdere camera's, maar ook microlectures in de studio in Citadel of het ITC. Naast de standaard video producten maken ze ook specifieke video’s voor MOOC's of projectvoorstellen. Deze worden in nauwe samenwerking gemaakt met de onderwijskundigen van de afdeling CES.

De aanvragen voor standaard videodiensten kunnen gedaan worden via de UT selfserviceportal https://selfservice.utwente.nl. Voor de bijzondere verzoeken of wat grotere projecten kan er contact opgenomen worden met de ICT servicedesk van LISA.

My bookmarks

Manage

Please wait a moment...