Zie Organisatie

Evenementenbureau

Bij het Evenementenbureau kun je terecht voor alles dat komt kijken bij het organiseren van een evenement. Of het nu gaat om een rondleiding voor twee personen of een concert voor 35.000 man, wij regelen het voor je. Daarbij kan het gaan van het aanvragen van offertes en het bestellen van een tent, tot het aanvragen van alle vergunningen.

Veiligheid

Veiligheid speelt op de Universiteit Twente een belangrijke rol. Om risico’s zoveel mogelijk te beperken moeten alle kleine of grote evenementen bij het Evenementenbureau aangemeld worden. In veel gevallen is het evenementenbureau aanvrager van de vergunningen. Alle overige vergunningsaanvragen moeten altijd bij ons bekend c.q. met ons besproken zijn. Het evenementenbureau staat bij grote evenementen in direct contact met brandweer en politie.

Praktisch en creatief

Ook voor het huren van materialen voor evenementen en congressen kun je bij het Evenementenbureau terecht. Wij hebben vaste partners en leveranciers waar we veel mee samenwerken en die goed bekend zijn op het terrein van de Universiteit Twente. Parkeerwachten, gastvrouwen, BHV’ers of crew voor de op- en afbouw van je evenement nodig? Met onze jarenlange ervaring adviseren wij graag hoe je dit kunt organiseren. We zijn creatief en denken graag met je mee.

Kom langs in de Vrijhof als je vragen hebt of meer informatie wilt.

Telefoon 053-489 1717 of mail naar events@utwente.nl.