HomeCampusCampusontwikkelingActuele vastgoedprojecten

Actuele vastgoedprojecten

Op dit moment worden volgende vastgoedprojecten gerealiseerd op de campus van de Universiteit Twente. Wil je meer weten over langetermijn strategische huisvesting bij de Universiteit Twente ga dan naar utwente.nl/ltsh.

Contact Centre

Dit Contact Centre wordt een plek waar (internationale en aankomende) studenten en in de toekomst ook PhD’s met al hun (praktische) vragen terecht kunnen én waar ze elkaar kunnen ontmoeten. Een plek waar ruimte is voor persoonlijke aandacht.

In het Contact Centre werken de diensten CES (SAS, Student Services) en MC (SI, Study Information Centre) samen in het beantwoorden van de student gerelateerde vragen, op een persoonlijke manier, maar ook via de digitale of telefonische weg. In het Contact Centre komen ook flexplekken beschikbaar voor andere functies die in contact staan met studenten, zoals exchange officers, studieadviseurs, international support officers, studiebegeleiders, student psychologen, career services, SU etcetera.

De start van de renovatie is gepland in juli van dit jaar. Het streven is om de locatie eind 2021 te betrekken.

Langezijds 

In het gebouw Langezijds wordt de faculteit ITC gehuisvest. Het definitieve ontwerp is hieronder te downloaden. Bekijk ook de 3D video die je de ervaring geeft alsof je echt door het gebouw heen loopt.

Definitief ontwerp

3D video

Impressiebeelden

In onderstaande slideshow vind je beelden uit het definitieve ontwerp van het ITC gebouw Langezijds.

Photo's final design ITC Langezijds
Design floors
Design garden
Design garden inside
Design garden view
Design upper floor
Design second floor
The facade
The entrance