In de UT webshop vind je de UT gifts en merchandise. Je kunt hier bestellen voor jezelf of voor een afdeling of evenement.

Vanaf 1 april heeft de UT een nieuwe leverancier voor de corporate gifts en merchandise. Na het aanbestedingstraject is Robitex als beste uit de bus gekomen.

Bestellen met OFI nummer

Je kunt zonder tussenkomst van de afdeling Traffic producten bestellen via de webshop. Eens per week op woensdag worden deze producten geleverd bij de centrale postontvangst en de interne post zorgt ervoor dat het op jouw adres afgeleverd wordt.

Let op: Bestel je voor jezelf en maak je geen gebruik van een OFI nummer, ga dan naar de webshop voor studenten en consumenten.

Webshop voor studenten en consumenten

Het vertrouwde assortiment staat nu in een gloednieuwe web-omgeving. Op dit moment is de webshop alleen functioneel voor studenten en externen. Zij kunnen bestellingen doen zoals zij gewend waren, alleen nu in deĀ  nieuwe web-omgeving. Bekijk de webshop!

Let op: Dit is the webshop voor private bestellingen. Als je wilt bestellen met een OFI nummer kijk dan onder de kop "Bestellen met ofi nummer".

Contact

Heb je vragen over producten, werkwijze en levering, neem dan contact op met afdeling Traffic. Producten buiten het normale assortiment worden door Traffic gecontroleerd op correcte toepassing van de huisstijl van de universiteit.

SERVICE DESK TRAFFIC
Huisstijl en print
+31 (0)53 489 4004
 traffic@utwente.nl