Huisstijl

Merchandise en relatiegeschenken

Maak kennis met onze geheel nieuwe merchandise lijn, waarbij we hebben gekozen voor een zakelijke lijn die merendeel in het zwart is uitgevoerd en voor een studentenlijn. Bij deze lijn hebben we gekozen voor 5 heldere basis kleuren die sterk terugkomen in onze huisstijl. Alle items zijn standaard voorzien van het University of Twente logo.

Deze artikelen zijn te bestellen via de Webshop. Alle bestellingen voor dinsdag 12:00 besteld worden op woensdag geleverd bij de centrale postontvangst in gebouw Garage. Bestellingen welke dinsdag na 12:00 worden geplaatst, zullen op de wekelijkse levering de week erna (op de woensdag) geleverd worden. Is jouw afleveradres op de campus, houd dan rekening met de verwerking via de centrale postkamer die enige tijd in beslag kan nemen. Tevens zijn alle artikelen bij de UnionShop in de Bastille te verkrijgen.

UT Merchandise
Bestel je UT merchandise vanuit de Webshop
Bestel

Naast de bestaande UT Webshop is het mogelijk om via de leverancier producten onbedrukt te bestellen. Neem contact op met Keiretsu Europe BV voor meer informatie over het complete assortiment. Let op! Wil je producten laten bedrukken, neem dan altijd eerst contact op met Traffic via het orderformulier.

Contactgegevens leverancier
Keiretsu Europe BV

Contactpersoon Esther van Wijk
Tel: 010-2080808