Zie Begeleiding

De vakken van profielwerkstuk helpdesk

Een onderwerp bedenken voor je profielwerkstuk is vaak lastig. Als je besluit om je profielwerkstuk voor een bepaald vak te maken, is er nog steeds een scala aan invullingen. Je kunt natuurlijk iets kiezen dat uitgebreid in je boek staat en waar de school alle middelen voor heeft. Maar als je kiest voor een uniek onderwerp, om werkelijk een bijzonder profielwerkstuk te maken, kan het zijn dat de mogelijkheden daarvoor op school beperkt zijn. De Universiteit Twente helpt jou hierbij! 

ONLINE OVERZICHT PROFIELWERKSTUKKEN

In onze database staan veel ideeën die jij kunt gebruiken voor je profielwerkstuk. Elk idee bevat suggesties voor onderzoeksvragen, verwijzingen naar begrippen en geeft je een globale uitleg over het onderwerp.

Bekijk hier alle online profielwerkstukken in de vakken: 

Aardrijkskunde, Algemene Natuurwetenschappen, Biologie, Klassieke Culturele VormingEconomieFilosofieGeschiedenisInformatica, Klassieke TalenMaatschappijleer, Management & Organisatie, Natuur, Leven en Technologie, NatuurkundeScheikunde, TalenWiskunde

STEL JE VRAAG AAN ONS!

Heb je specifieke vragen bij een bepaald onderwerp? Meld je aan via de onderstaande link en een expert op jouw vraaggebied zal contact met je opnemen. Je kunt per mail aan de student alle vragen stellen waar je zelf niet uitkomt. De student zal je niet in het proces van je werkstuk begeleiden maar is echt de expert op het gebied van jouw onderwerp. Helaas worden er geen proeven meer aangenomen die op de Universiteit moeten worden uitgevoerd. Wel kunnen we je helpen met het zoeken naar een andere oplossing voor het uitvoeren van je proef, wellicht op je eigen school. Mocht je daarin geïnteresseerd stel je vraag via het onderstaande formulier!

Hulp nodig bij je profielwerkstuk?
Stel je vraag!