Centre of Expertise in Learning and Teaching

Welkom op de website van CELT: Centre of Expertise in Learning and Teaching. CELT is onderdeel van het Centre for Educational Support (CES) en gevestigd in de Citadel. Voorheen was CELT ook wel bekend als de Onderwijskundige Dienst (OD), maar vanuit internationaliseringsperspectief is gekozen voor een nieuwe naamgeving.

Op onze Engelstalige website www.utwente.nl/celt vind je alle informatie over BKO, SKO, cursussen, trainingen, tools en contactgegevens.

Wat doet CELT?

De hoofdtaak van CELT is het bieden van onderwijskundige ondersteuningen aan docenten en opleidingsmanagement. Deze onderwijskundige ondersteuning kent vele vormen:

Wie werkt er bij CELT?

CELT bestaat uit een groep ervaren onderwijsadviseurs. Indien nodig, wordt er ook gebruik gemaakt van een pool van flexibel inzetbare adviseurs.

Meerdere adviseurs werken voor een deel van hun aanstelling als faculteitsonderwijskundige op één van de vijf UT faculteiten.

Meer informatie

Kijk voor meer informatie over CELT, ondersteuning en diensten en handige tools op onze Engelstalige website www.utwente.nl/celt.

Contact

Wilt u een afspraak met één van onze adviseurs, stuur dan een email naar celt-ces@utwente.nl of bel het secretariaat 053 489 4051.

Veelgezochte termen

Leerdoelen, lesdoelen, leeruitkomsten, onderwijsvisie, leeractiviteiten, activerende werkvormen, projectonderwijs, interactieve werkvormen, ICT en onderwijs, professionele ontwikkeling, basis kwalificatie onderwijs,BKO, toetsing, Twents Onderwijs model, TOM,  projecttoets, module, kwaliteitszorg, evaluatie, vragenlijstservice, TELT, Onderwijskundige Dienst.