UT-informatie voor decanen & scholen

university of grand challenges

Looking for new experiences? 

De Universiteit Twente biedt verschillende activiteiten en informatie om leerlingen te kunnen helpen bij het bepalen van hun studiekeuze. Om decanen, docenten en andere geïnteresseerden te kunnen informeren over deze informatiebronnen geven we een nieuwsbrief uit. Deze verschijnt ongeveer eens per kwartaal, eventueel gerelateerd aan activiteiten van de Universiteit Twente die op het programma staan. Ontvangt u deze nieuwsbrief nog niet? Meldt u zich dan aan via de link onderaan deze pagina. 

Mind blowing open days

De Universiteit Twente opent haar deuren op 15 en 16 maart wederom voor alle studiezoekers op zoek naar een geweldige opleiding, een inspirerende universiteit en een prachtige campus. Tijdens onze Mind Blowing Open Days krijg je niet alleen informatie over de opleidingen maar kun je zelf ook deelnemen aan diverse activiteiten. Neem daarom een kijkje op de site en meld je meteen aan. 

Aftermovie van de Open Dagen november 2017 

Profielwerkstukkenwedstrijd Pre-U

Leerlingen die trots zijn op hun profielwerkstuk maken kans op mooie prijzen in de Profielwerkstukkenwedstrijd van de Universiteit Twente! Ze kunnen zich tot 4 maart inschrijven, waarna er een selectie wordt gemaakt van de 10 beste werkstukken. Deze worden gepresenteerd op de Finaledag van 6 april op de campus. Er worden vier prijzen uitgereikt: de eerste prijs voor het beste profielwerkstuk, de ATLAS award en de MS&T award met specifieke criteria en een publieksprijs. Meer informatie hierover is te vinden op de website van Pre-U.

save the date in uw agenda 

leuk om te weten

aanmelden voor de nieuwsbrief

Aanmelden voor de decanennieuwsbrief
Interessante nieuwsbrief voor VWO decanen en docenten
nu aanmelden

Bachelorbrochure digitaal beschikbaar

De opleidingsbrochures voor studiejaar 2018-2019 zijn weer beschikbaar. Er is uiteraard een mailing naar uw school gegaan met een aantal exemplaren. Hebt u de mailing gemist, dan kunt u de brochure ook online bekijken: