UT-informatie voor decanen & scholen

university of grand challenges 

De Universiteit Twente biedt verschillende activiteiten en informatie om leerlingen te kunnen helpen bij het bepalen van hun studiekeuze. Om decanen, docenten en andere geïnteresseerden te kunnen informeren over deze informatiebronnen geven we een nieuwsbrief uit. Deze verschijnt ongeveer eens per kwartaal, eventueel gerelateerd aan activiteiten van de Universiteit Twente die op het programma staan. De eerstvolgende nieuwsbrief zal in oktober 2017 verschijnen. Ontvangt u deze nieuwsbrief nog niet? Meldt u zich dan aan via de link onderaan deze pagina. 

universiteit twente komt 30 november naar rotterdam 

Meer informatie over de komende Pop-Up Universities vindt u op de website. Er is ook een speciaal decanenprogramma! 

high tech, high tea vindt dit jaar plaats op 11 oktober

Voor meiden uit 4,5,6 vwo met een interesse in technische opleidingen is dit zeker een activiteit om bij aanwezig te zijn. De website van HTHT biedt meer informatie over het programma, hoe zij zich kunnen aanmelden, etc. Deelname is gratis. 

26-28 oktober 2017: techbootcamp 

Een supertof driedaags kamp voor meiden met voorliefde voor wetenschap, techniek en technologie. De organisatie is in handen van Pre-U.  Informatie over aanmelding, de kosten, het programma is te vinden op de website.  

Bachelorbrochure in september beschikbaar

In september verschijnen weer de nieuwe opleidingsbrochures voor de start in studiejaar 2018-2019. Uiteraard voorzien we uw school ook van een exemplaar. Zodra de brochures weer te bestellen zijn, zullen we daar zeker op deze website melding van maken.

leuk om te weten

aanmelden voor de nieuwsbrief

Aanmelden voor de decanennieuwsbrief
Interessante nieuwsbrief voor VWO decanen en docenten
nu aanmelden