UTOnderwijsBachelorDecaneninformatie

Decaneninformatie

Decanen, blijf op de hoogte via de Leer & Link nieuwsmail!

Decanen vinden op deze website informatie om hun vwo-leerlingen te helpen met de juiste studiekeuze.

Als decaan bent u een belangrijke persoon voor uw leerlingen als het gaat om het kiezen van een vervolgopleiding. We helpen u graag op weg met actuele (opleidings)informatie over de Universiteit Twente en onze voorlichtingsevents.

Decanendag

Tijdens de Decanendag delen we interessante inzichten uit onderzoek en informeren we u over de laatste ontwikkelingen als het gaat om onze opleidingen, BSA, Numerus Fixus en toelatingseisen. Deze dag biedt de perfecte kans om te netwerken met collega’s en u krijgt bovendien een rondleiding over onze campus, inclusief onze hightech laboratoria. Heeft u vragen over de Decanendag of wellicht suggesties? Laat het ons weten via decanen-mc@utwente.nl. Schrijf u hieronder alvast in op de interesse lijst. We verwelkomen u graag in 2022

Leer & link nieuwsmail

Blijf op de hoogte van voorlichtingsactiviteiten zoals de (online) Open Dagen, het Pre-University programma voor vwo-leerlingen en docentprofessionalisering. De online Leer en Link nieuwsbrief met nuttig UT-nieuws voor onderwijsprofessionals en vwo-leerlingen ontvangt u zes maal per jaar.

Pop-up university

Voor decanen en leerlingen uit West-Brabant, Utrecht, Noord- en Zuid-Holland kunnen we onder bepaalde voorwaarden een eendaagse voorlichtingsevent op uw school organiseren: de Pop-up University! Een mini-open dag op uw locatie om kennis te maken met de Universiteit Twente. Een uitstekende invulling voor uw loopbaan- oriëntatie en -(studie) begeleiding. 

Aanmelden Pop-up University

Laat ons weten al u interesse hebt in een Pop-up University in uw buurt!

Vindt de Pop-up University binnenkort bij u in de buurt plaats? Laat uw leerlingen zich dan aanmelden via deze website.

Pro-U, professionalisering voor decanen en docenten

Als decaan en docent wilt u blijven meebewegen met de laatste ontwikkelingen. Via het profesionaliseringsprogramma Pro-U helpen we u daarbij. Tijdens inspiratiemiddagen, masterclasses of maatwerkprogramma's leert u (en uw collega's) de nieuwste wetenschappelijke inzichten te koppelen aan actuele schoolvraagstukken. Deze bijeenkomsten vinden, op uw aanvraag, plaats op op uw schoollocatie of onze campus en zijn bestemd voor zowel startende als ervaren docenten, schoolleiders, decanen en ondersteunend personeel.

Bachelorbrochure