Scholenvoorlichting

Voorlichting in de klas of online

Kennismaken met de Universiteit Twente kan Online, in de klas of op onze campus. 

Welke bacheloropleidingen biedt de Universiteit Twente (UT) aan, waar staat de UT voor en hoe steekt het onderwijsmodel in elkaar. Tijdens een schoolvoorlichting maken vwo-leerlingen in korte tijd kennis met de UT.

  • Scholenvoorlichting

    Het scholenvoorlichtingsteam van de Universiteit Twente geeft voorlichting over onze bacheloropleidingen of bachelors per cluster of een combi hiervan. Via ons eigen online platform UT.LIVE kunnen leerlingen gemakkelijk inloggen en live of via chat met onze voorlichters in gesprek gaan.

    Via het aanmeldformulier vraagt u een schoolvoorlichting aan. Wij verzoeken u de aanvraag acht weken voor de geplande datum in te dienen, zodat wij de voorlichting op de gewenste datum op tijd kunnen inplannen. Na ontvangst van uw aanvraag, nemen wij contact op om uw wensen te bespreken.

    Er zijn geen kosten verbonden aan een schoolvoorlichting.

  • Met de klas naar de campus

    I.v.m de maatregelen rondom COVID-19 zijn schoolbezoeken aan de Universiteit Twente momenteel zeer beperkt. Mail ons via scholenvoorlichting@utwente.nl en wij nemen contact met u op om evt. mogelijkheden te bespreken. 

Schoolvoorlichting door Onze studenten

Wie kan beter over de UT vertellen dan onze studenten? Precies! We hebben studenten opgeleid om op scholen om voorlichting te geven. In de klas of online informeren zij uw leerlingen over studeren en onze bacheloropleidingen. Ze delen hun eigen ervaringen over de universiteit, onze campus, hun opleiding en het Enschedese studentenleven.

Onze studentvoorlichters verzorgen graag een voorlichting!
Aanvragen voorlichting