Pop-up University

Ontdek de Universiteit Twente bij jou in de buurt! Met de Pop-up university komen we gewoon naar je toe: lekker makkelijk

Zit jij in 4, 5 of 6 vwo? Dan denk je ongetwijfeld al na over een vervolgopleiding. Om je te helpen bij jouw keuze en om het gemakkelijk voor je te maken, komt de Universiteit Twente met onze ‘Pop-up University’ naar je toe! Je zult verrast zijn over wat we je kunnen bieden.

Ben je schooldecaan? Ook dan ben je van harte welkom bij de Pop-up University. We hebben een speciaal decanenprogramma.

Wanneer en waar?

Er zijn op dit moment 2 edities gepland:

Registreren kan nog niet, maar je kunt wel alvast laten weten dat je interesse hebt in de Pop-up University in Rotterdam of Utrecht. We sturen je dan een seintje zodra je je kunt registreren.

WAT STAAT JE TE WACHTEN?

Tijdens de Pop-up University doen wij ons best om jou een brede kijk te geven op onze opleidingen, de campus en de universiteit. Natuurlijk mag je ook iemand meenemen. De Pop-up University is een mini-versie van wat normaal doen in Enschede, maar je kunt er wel alle informatie vinden die je nodig hebt!  

Wij bieden je een ware belevenis, met onder meer:

  • Een Bachelor Infofestival met alles wat je van ons wilt weten − en meer!
  • Een uitgebreide oriëntatie op studeren en studiemogelijkheden, speeddates.
  • Specifieke voorlichtingsrondes van alle opleidingen.
  • Spannende proefjes en experimenten in de Science-Tour.

Programma

We zijn op dit moment bezig een programma samen te stellen. Deze volgt zo snel mogelijk.

Bacheloropleidingen

De University of Twente biedt Nederlandstalige en Engelstalige bacheloropleidingen. Bij ons vind je studenten en docenten van allerlei nationaliteiten en krijgt het Engels steeds meer de overhand in het onderwijs. Bovendien biedt ons onderwijs jou de kans om het maximale uit jezelf te halen.

Bekijk onze bacheloropleidingen

Vragen?

Nog vragen? Neem contact op met ons Study Information Centre. Daar zitten studenten klaar die je graag alles vertellen wat je wilt weten, via chat, WhatsApp, mail of telefoon.