UTOnderwijsBachelorPop-up University

Pop-up University

Ontdek de Universiteit Twente bij jou in de buurt! Met de Pop-up university komen we gewoon naar je toe. lekker makkelijk!

Ben jij vwo-scholier? En ben je bezig met je studiekeuze? Laat je informeren tijdens de Pop-up University! Op donderdag 29 februari komt de Universiteit Twente uit Enschede naar je toe. 

Pop-Up University op het RSG Alvinus in Sneek

Tijdens de Pop-Up op het RSG Alvinus in Sneek helpt de Universiteit Twente je op weg! Wij bieden deze dag presentaties aan zodat jij een goed beeld krijgt van hoe het is om te studeren aan de Universiteit Twente en uit welke opleidingen je allemaal kunt kiezen. Experimenteer met verschillende proefjes op het gebied van gezondheid, bedrijfskunde, communicatie, elektrotechniek of leer meer van onze studenten die werken aan de Solar Boat en Solar auto.

De Pop-Up University is de ideale mogelijkheid om te ontdekken waar en wat jij in de toekomst wilt studeren. Wat wil jij te weten komen? Bereid je voor op deze dag, stel vragen en laat je informeren.

Ben jij leerling van het RSG Alvinus (4 of 5 vwo) of CSG Bogerman (5 vwo) of het Marne College (5 vwo)?
Meld je aan
Kom naar de Pop-Up University in Sneek op donderdag 29 februari

Open Dagen op 22 en 23 maart

Nieuwsgierig geworden tijdens de Pop-Up? Kom dan op vrijdag 22 of zaterdag 23 maart naar de Open Dagen in Enschede en kom nog meer te weten over onze opleidingen en ontdek het studentenleven op onze prachtige campus. 

Welke bachelor kies jij?

Alvast een kijkje nemen welke bacheloropleidingen wij aanbieden? Bijvoorbeeld Creative Technology, Business Information Technology, Psychology, Communication Science, Technische Geneeskunde of Biomedische Technologie.

Bekijk onze bacheloropleidingen

All-In campus

De Universiteit heeft een prachtige all-in campus met tientallen sport- en culturele voorzieningen, studentenhuizen en zelfs een Starbucks! Neem alvast een kijkje!

Jouw studietijd wordt onvergetelijk!
  • Je wordt lid van een hechte, internationale community en leert mensen en culturen uit de hele wereld kennen. 
  • Prachtige all-in campus met tientallen sport- en culturele voorzieningen, studentenhuizen en zelfs een Starbucks!
  • Toekomstgerichtonderwijs: uitdagende praktijkopdrachten en teamprojecten. Volop ruimte om te experimenteren en te pionieren!
  • Je studeert aan de meest ondernemende universiteit van NL, die continue anticipeert en reageert op wat er gebeurt in de wereld.