Pop-up University

Ontdek de Universiteit Twente bij jou in de buurt! Met de Pop-up university komen we gewoon naar je toe. lekker makkelijk!

Ben jij vwo scholier, woon je in de Randstad en bezoek je momenteel open dagen om te kiezen naar welke universiteit jij straks gaat? Laat je informeren tijdens de Pop-up University in Rotterdam! Voor 1 dag komt de Universiteit Twente namelijk naar je toe. Op donderdag 30 november! 

Wil jij later werken aan technologische oplossingen die onze wereld hard nodig heeft? Ga voor één van onze 20 waanzinnige bachelors zoals Creative Technology, Technische Geneeskunde of Business & IT.  

Aanmelden

30 november
Meld je aan voor onze eendaagse pop-up university in Rotterdam
Ja, ik meld me aan

programma voor Scholieren

De Pop-up University is een mini-versie van wat normaal doen in Enschede. We geven je een goede indruk van al onze opleidingen, de campus en de universiteit. Wij bieden je een ware belevenis, met onder andere:

  • een Bachelor Infofestival met alles wat je van onze universiteit wilt weten
  • spannende proefjes en experimenten in de Science-Tour
  • speeddates met huidige studenten
  • onze blended masterclasses op locatie. Voor als je vóór je vwo-examen al kennis maken met onze bachelors.
  • informatierondes van alle bacheloropleidingen

We ontvangen je graag in het Foyer Café Walhalla, Veerlaan 11 in Rotterdam. Kom je met de auto? Parkeer dan bij Hotel New York (adres: Koninginnenhoofd 1, 3072 AD Rotterdam) en ga via de Rijnhavenburg naar Foyer Café Walhalla. Natuurlijk kan je iemand meenemen!

13:30

Inloop en welkom

13:30 - 17:00

Bachelor Infofestival met speeddates met studenten en spannende experimenten

14:00 - 15:00

Presentaties van bacheloropleidingen

15:30 - 16:30

Presentaties van bacheloropleidingen

Aanmelden als scholier

Programma voor Decanen

Voor decanen is er een speciaal programma in Theater Walhalla - Sumatraweg 9 Rotterdam. Parkeren kan het beste bij Hotel New York (Koninginnenhoofd 1, 3072 AD Rotterdam) en dan via de Rijnhavenbrug naar het theater.

10:00 - 10:30

Inloop

10:30 - 11:00

Welkom bij de Pop-up University - door drs. Pieter Boerman

11:00 - 11:30

Presentatie van bacheloropleidingen Universiteit Twente - door huidige studenten

11:30 - 12:00

Studentendecaan - drs. Renate van Luyk

12:00 - 12:30

Vragen en discussie

12:30 - 13:30

Lunchen tijdens het Bachelor Infofestival

Aanmelden als decaan

5 REDENEN OM TE studeren aan de universiteit twente

  1. Je studeert op de beste technische universiteit van Nederland en werkt samen met onderzoekers uit de wereldtop op het snijvlak van technologie en maatschappij. 
  2. Je wordt een probleemoplosser van de toekomst. De Universiteit Twente ademt High Tech, Human Touch. Onze cross-disciplinaire benadering - we combineren techniek met gedrags- en sociale wetenschappen - geeft ons een unieke positie. Verleggen van grenzen en leggen van onverwachte verbanden wordt jouw tweede natuur.
  3. Kies je voor onze uni, dan zet je in op grondige vakkennis én op intensieve persoonlijke groei. Uitstekend opgeleid en gewild bij overheid en bedrijfsleven vanwege jouw vaardigheden om nieuwe problemen op te lossen. Je profiteert van een uniek en toekomstgericht onderwijsmodel, waarin je theorie toepast in uitdagende praktijkopdrachten en teamprojecten. 
  4. Je wordt een ‘global citizen’, een wereldburger, toegerust om met uiteenlopende internationale vraagstukken aan de slag te gaan. Met meer dan 80 nationaliteiten vormt de Universiteit Twente een kleurrijke gemeenschap. Het gros van onze opleidingen is bewust Engelstalig. Zo leer je mensen en culturen uit de hele wereld kennen. 
  5. Als student aan de meest ondernemende universiteit van Europa word je omringd door ambitieuze, nieuwsgierige studenten en wetenschappers die graag grenzen verleggen en het maximale uit zichzelf halen.
Bekijk onze bacheloropleidingen

POP-UP UNIVERSITY IN UTRECHT

In het voorjaar van 2018 vindt de Pop-up University plaats in Utrecht. Registreren hiervoor is nog niet mogelijk, laat alvast weten dat je interesse hebt. We sturen je een seintje zodra je je kunt registreren.

Vragen?

Neem contact op met ons Study Information Centre. Onze studenten vertellen je graag alles wat je wilt weten. Via chat, WhatsApp, mail of telefoon.