Pop-up University

Ontdek de Universiteit Twente bij jou in de buurt! Met de Pop-up university komen we gewoon naar je toe. lekker makkelijk!

Ben jij vwo scholier, woon je in de Randstad en bezoek je momenteel open dagen om te kiezen naar welke universiteit jij straks gaat? Laat je informeren tijdens de Pop-up University in Utrecht! Voor 1 dag komt de Universiteit Twente namelijk naar je toe. 

Wil jij later werken aan technologische oplossingen die onze wereld hard nodig heeft? Ga voor één van onze 20 waanzinnige bachelors zoals Creative Technology, Technische Geneeskunde of Business & IT.  

POP-UP UNIVERSITY IN UTRECHT

In het voorjaar van 2018 vindt de Pop-up University plaats in Utrecht. Registreren hiervoor is nog niet mogelijk, laat alvast weten dat je interesse hebt.

5 REDENEN OM TE studeren aan de universiteit twente

  1. Je studeert op de beste technische universiteit van Nederland en werkt samen met onderzoekers uit de wereldtop op het snijvlak van technologie en maatschappij. 
  2. Je wordt een probleemoplosser van de toekomst. De Universiteit Twente ademt High Tech, Human Touch. Onze cross-disciplinaire benadering - we combineren techniek met gedrags- en sociale wetenschappen - geeft ons een unieke positie. Verleggen van grenzen en leggen van onverwachte verbanden wordt jouw tweede natuur.
  3. Kies je voor onze uni, dan zet je in op grondige vakkennis én op intensieve persoonlijke groei. Uitstekend opgeleid en gewild bij overheid en bedrijfsleven vanwege jouw vaardigheden om nieuwe problemen op te lossen. Je profiteert van een uniek en toekomstgericht onderwijsmodel, waarin je theorie toepast in uitdagende praktijkopdrachten en teamprojecten. 
  4. Je wordt een ‘global citizen’, een wereldburger, toegerust om met uiteenlopende internationale vraagstukken aan de slag te gaan. Met meer dan 80 nationaliteiten vormt de Universiteit Twente een kleurrijke gemeenschap. Het gros van onze opleidingen is bewust Engelstalig. Zo leer je mensen en culturen uit de hele wereld kennen. 
  5. Als student aan de meest ondernemende universiteit van Europa word je omringd door ambitieuze, nieuwsgierige studenten en wetenschappers die graag grenzen verleggen en het maximale uit zichzelf halen.
Bekijk onze bacheloropleidingen

Vragen?

Neem contact op met ons Study Information Centre. Onze studenten vertellen je graag alles wat je wilt weten. Via chat, WhatsApp, mail of telefoon.