UTOnderwijsBachelorPop-up University

Pop-up University

Ontdek de Universiteit Twente bij jou in de buurt! Met de Pop-up university komen we gewoon naar je toe. lekker makkelijk!

Ben jij vwo scholier en orienteer je je via LOB activiteiten op een vervolgopleiding? Laat je informeren tijdens de Pop-up University! Voor één dag komt de Universiteit Twente uit Enschede namelijk naar je toe. 

Tijdens de Pop-Up op het Sorghvliet en Haganum zal de Universiteit Twente jullie op weg helpen! Wij bieden deze dag presentaties aan om jullie inzicht te geven over studeren aan de Universiteit Twente. Welke opleidingen bieden wij aan? Experimenteer met verschillende proefjes op het gebied van gezondheid, virtual reality of leer meer van onze studenten die momenteel een tussenjaar beleven door te werken aan de “Super Bike”, zij werken samen met studenten vanuit verschillende opleidingen, heel leerzaam! Kortom bereid je voor op deze dag, stel vragen en laat je informeren. Enthousiast geworden? Bezoek dan onze Open Dagen in Enschede.

Ben jij leerling van het Sorghvliet (Vwo 4 of 5) of Haganum (Vwo 5)?
Meld je aan
Op 22 november is er een Pop-up University in Den Haag

Welke bachelor kies jij?

Alvast een kijkje nemen welke bacheloropleidingen wij aanbieden? Bijvoorbeeld Creative Technology, Business Information Technology, Psychology, Communication Science, Technische Geneeskunde of Biomedische Technologie.

Bekijk onze bacheloropleidingen

All-In campus

De Universiteit heeft een prachtige all-in campus met tientallen sport- en culturele voorzieningen, studentenhuizen en zelfs een Starbucks! Neem alvast een kijkje!

Jouw studietijd wordt onvergetelijk!
  • Je wordt lid van een hechte, internationale community en leert mensen en culturen uit de hele wereld kennen. 
  • Prachtige all-in campus met tientallen sport- en culturele voorzieningen, studentenhuizen en zelfs een Starbucks!
  • Toekomstgerichtonderwijs: uitdagende praktijkopdrachten en teamprojecten. Volop ruimte om te experimenteren en te pionieren!
  • Je studeert aan de meest ondernemende universiteit van NL, die continue anticipeert en reageert op wat er gebeurt in de wereld.