Aanbod Pro-U: Docentprofessionalisering

PRO-U biedt nascholingsactiviteiten ter ondersteuning van DE PROFESSIONELE ONTWIKKELING VAN DOCENTEN, oNDERSTEUNEND PERSONEEL EN MANAGEMENT IN HET PRIMAIR en VOORTGEZET ONDERWIJS. 

Aanbod

Pro-U biedt een palet van nascholingsactiviteiten in het kader van docentprofessionalisering en onderwijsontwikkeling. Middels deze activiteiten dragen we bij aan de kwaliteit van het onderwijs voor leerlingen. Alle activiteiten komen voort uit een duidelijke praktijkbehoefte en zijn gebaseerd op wetenschappelijke onderzoek. Activiteiten hebben tot doel om docenten te inspireren, verdiepen of adviseren. De onderwerpen uit het aanbod zijn gelinkt aan de onderwijs- en onderzoeksactiviteiten van de vakgroep ELAN of haar partners en zijn gericht op specifieke vakken, didactiek en onderwijsontwikkeling. 

Het nascholingsaanbod van Pro-U bestaat uit:

De activiteiten onder ‘inspireren’ zijn bedoeld om docenten kort kennis te laten maken met een bepaald onderwerp. Dit kan in de vorm van deelname aan workshops en conferenties. De activiteiten onder 'verdiepen' zijn meerdaagse activiteiten, waarbij nog dieper in de inhoud wordt ingegaan. Dit kan in de vorm van deelname aan een cursus of docentontwikkelteam of PLG. De trajecten onder 'adviseren' komen voort uit een vraag uit de school en worden behandeld in een verandertraject of assessment.

Meer informatie?

Voor vragen kunt u contact opnemen met pro-u@utwente.nl.

Om op de hoogte te blijven van o.a. de planning en ontwikkelingen kunt u zich hieronder inschrijven voor de nieuwsbrief. In september zal tevens het Pro-U jaarprogramma beschikbaar worden gemaakt.  

op de hoogte blijven van Pro-U?
Meld je nu aan voor de Pro-U nieuwsbrief
Ben je docent, teamleider of decaan en wil je graag op de hoogte worden gehouden van de Pro-U activiteiten? Dan kun je je aanmelden voor de Pro-U nieuwsbrief. De eerste nieuwsbrief zal worden verstuurd in juli 2018.