Informatie voor bedrijven

Hoe stel ik als organisatie een projectvoorstel op?

Bent u op zoek naar een oplossing voor een technologisch ontwerpprobleem en bent u geïnteresseerd in een PDEng trainee?

In samenspraak met de opleidingsdirecteuren (of uw contact op de universiteit) kunt u een voorstel indienen in de richtingen Civiele Techniek, Energie & Procestechnologie, Zorglogistiek, Maintenance en Robotica. Neem voor een specifiek vakgebied contact op met de opleiding via de volgende e-mailadressen:

• Civiele Techniek: ce-pdeng@utwente.nl
  • Energie & Procestechnologie: ept-pdeng@utwente.nl
  • Zorglogistiek: hl-pdeng@utwente.nl
  • Maintenance: mt-pdeng@utwente.nl
  • Robotica: robotics-pdeng@utwente.nl

Vervolgens zal de opleidingsdirecteur van de PDEng opleiding contact met u opnemen om de mogelijkheden voor een ontwerpproject te bespreken.

Investering

De Universiteit Twente biedt u de mogelijkheid om tot een oplossing op uw vraagstuk te komen voor EUR 15.000,- (exclusief BTW) voor een (interne) trainee op de payroll van de organisatie, of voor EUR 32.500,- (exclusief BTW) voor een (externe) trainee op de payroll van de universiteit.

De kosten zijn inclusief de opleiding, begeleiding en gebruik van de faciliteiten op de universiteit, en natuurlijk een passende oplossing op uw ontwerpvraagstuk. Lees hier meer over contracten en financiering.