UTVrijhof CultuurNieuws archiefCOVID-19-maatregelen (update 15 december)

COVID-19-maatregelen (update 15 december)

De op 26 november door de regering aangekondigde COVID-19-maatregelen zijn verlengd tot zeker 14 januari 2022.
Deze maatregelen hebben impact op Sport en Cultuur en gelden vanaf zondag 28 november. We vragen je dan ook dringend om onderstaande goed te lezen: 

  • Het Sportcentrum en de Vrijhof zullen vanaf 17.00 uur gesloten zijn voor activiteiten op het gebied van sport en/of cultuur en tot ten zeker 14 januari 2022 kunnen deze activiteiten niet na 17.00 uur worden ingepland.  
  • Het is noodzakelijk om een COVID-19 toegangspas te hebben voor iedereen (inclusief studenten en medewerkers) ouder dan 18 jaar om toegang te krijgen tot sport- en cultuurfaciliteiten. Toon je toegangspas bij de ingang of op verzoek van een lid van een (Sport/Cultuur) vereniging.
  • Houd een veilige afstand van 1,5 meter van anderen. Als een afstand van 1,5 meter niet mogelijk is, draag dan een mondkapje.
  • Draag een mondkapje in publiek toegankelijke gebouwen (sportkantine, theatercafé, gangen) en in de wachtkamer van de fysiotherapeut.
  • Het is niet nodig om een mondkapje te dragen of 1,5 meter afstand te houden als je sport of cultuur beoefent.
  • Blijf thuis als je klachten hebt die te maken hebben met COVID-19 en maak een afspraak voor een PCR-test. Wanneer je wacht op de uitslag van de test, is het niet toegestaan om naar trainingen, herhalingen of wedstrijden te komen.

Wij begrijpen dat deze maatregelen als een teleurstelling kunnen komen. 

Blijf veilig en blijf gezond en hopelijk kunnen we ervoor zorgen dat we het aantal infecties verminderen.