UTVrijhof CultuurNieuws archiefMet korting naar Midzomernachtsdroom in Hengelo

Met korting naar Midzomernachtsdroom in Hengelo Aanbieding voor UT-studenten & -medewerkers

Met 50% korting naar Midzomernachtsdroom van Introdans, Oostpool en Phion in Schouwburg Hengelo! 

Op slechts 15 bus-/autominuten van UTwente ligt Schouwburg Hengelo. Op 8, 9 en 10 april vindt daar een groots hallucinant theaterspektakel plaats met 12 acteurs, 12 dansers en 13 musici op het toneel. De romantische komedie Midzomernachtsdroom speelt zich af in Athene, waar het leven voornamelijk draait om productief zijn. Er geldt al 30 jaar een verbod op slapen in de stad. Op zoek naar vrijheid en intimiteit vluchten vier jonge mensen het bos in. Daar vallen zij voor de eerste keer in slaap. Omringd door mythische boswezens geven ze zich over aan de bedwelmende krachten van de verbeelding, het leven en de liefde. 

Regie: Daria Bukvić (Meskina, Melk & Dadels, e.a.) Spel met onder meer: Alkan Çöklü (GTST), Keanu Visscher (SpangaS) en Armand Rosbak (The Serpent op BBC en Netflix).  

Als student / medewerker van de UT kun jij deze show van Oostpool, Introdans en Phion met 50% korting bezoeken. Gebruik daarvoor de actiecode VRIJHOF via de website www.schouwburghengelo.nl of 074 255 67 89.

NB De korting geldt voor maximaal 2 kaarten per student/medewerker, en uiteraard moet je op de voorstellingsavond je UT-pas wel kunnen laten zien.