HomeBusinessFaciliteiten gebruikenCampus als eventlocatie

Campus als eventlocatie

In Twente ligt de enige universiteitscampus van Nederland. De parkachtige omgeving, in combinatie met de vele voorzieningen, maakt het terrein tot een unieke locatie voor een werkoverleg, congressen, vergaderingen of bedrijfsuitjes.

Congreszalen en overnachtingsmogelijkheden

De campus ligt aan de rand van Enschede, dichtbij station Kennispark en goed bereikbaar vanaf de snelweg A35 (afslag Enschede-West). Hier zijn niet alleen de onderzoeks- en onderwijsgebouwen te vinden, maar ook praktisch alle denkbare voorzieningen voor de 10.000 studenten en 2.000 onderzoekers. Congres- en vergaderzalen (met een capaciteit tot 1.000 personen), theaterzalen, sportfaciliteiten (in de openlucht en overdekt), restaurantvoorzieningen, overnachtingsmogelijkheden in congreshotel U Parkhotel, winkels en gratis parkeervoorzieningen.

Meer informatie over de campus als eventlocatie verwijzen we naar het Booking office van de UT.

Mogelijkheden in The Gallery

Gebouw The Gallery biedt huisvesting en hoogwaardige faciliteiten voor kennisintensieve bedrijven op de campus, maar kan ook als eventlocatie en voor vergaderingen worden ingezet. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de cateraar in het gebouw The Gallery, catering@thegalleryenschede.nl of 053-2401221. De locatie van The Gallery ziet u op onze plattegrond.