Master Open Dag 2017

Heb jij (bijna) een universitair of hbo-bachelordiploma op zak en heb je zin om je verder te bekwamen in je vakgebied? Dan kun je een masteropleiding volgen aan de University of Twente. Om je te helpen de juiste opleidingskeuze te maken en je koers te bepalen, organiseren we twee keer per jaar een Master Open Dag. Een uitgelezen kans om je leven een doorslaggevende wending te geven.

Master Open Dag, 16 november 2017

Onze eerstvolgende Master Open Dag vindt plaats op donderdag 16 november 2017. De voertaal is Engels. Ben jij benieuwd of je kunt doorstromen in de masteropleiding van jouw keuze? En wil je weten hoe het programma van jouw (pre)masteropleiding eruit gaat zien? Laat hieronder dan alvast weten dat je erbij wilt zijn. Je kunt ook alvast wat meer lezen over de dag zelf.

Ontvang een seintje

Doorstroom voor hbo-studenten

Volg je een hbo-studie? Dan kun je doorstromen naar een master, meestal na het volgen van een pre-master. Ook daarover kom je op de Master Open Dag alles te weten.

Doorstroom voor UT-studenten

Studeer je al aan de University of Twente? Ook dan kun je doorstromen naar onze masteropleidingen. Bekijk vast welke masters bij jouw bachelor passen in de doorstroommatrix. Als de master van jouw keuze direct aansluit op je bachelor, kun je vaak drempelloos doorstromen.

Doorstromen voor WO-studenten

Heb jij je bachelor aan een andere universiteit behaald? Ook dan kun je in vele gevallen een masteropleiding volgen aan de University of Twente. Bekijk hier de mogelijkheden voor WO-studenten.

WAT IS ER ZOAL TE DOEN OP DE MASTER OPEN DAG?

WAT BIEDT HET MASTER INFOFESTIVAL?

Meer weten over studeren aan de University of Twente, huisvesting of aanmelding? Bezoek dan tijdens de Master Open Dag ook het Master Infofestival. Je vindt er stands van alle opleidingen, en een speciale stand voor hbo’ers. Verder staat de studentendecaan klaar om al je vragen over loopbaanbegeleiding, keuzeprocessen en financiële aspecten, consequenties of regelgeving te beantwoorden.

VERHELDERENDE Q&A-SESSIES

Zowel internationale als hbo-studenten lopen vaak met allerlei lastige vragen over met name de regels en mogelijkheden met betrekking tot doorstroming. Geldt dat ook voor jou, bezoek dan zeker de speciale Q&A-sessies waarmee het programma van de Open Dag wordt afgesloten. Na je aanmelding krijg je in een later stadium nog de gelegenheid om dit als programmavoorkeur aan te geven.

Welke masteropleidingen biedt de University of Twente?

De University of Twente biedt een groot aantal masteropleidingen aan. Deze masteropleidingen zijn vrijwel allemaal Engelstalig.

Bekijk de masteropleidingen

Programma

Het programma van de vorige open dag (16 maart) zag er als volgt uit:

12:00 - 17:00

Campusrondleidingen van 1,5 uur (doorlopend; vertrek vanaf het Infofestival)

13:10 - 13:40

Presentatie University of Twente

14:00 - 15:00

Eerste reeks voorlichtingsrondes per opleiding

15:00 - 18:00

Infofestival (doorlopend; registratie niet nodig)

15:15 - 16:15

Tweede reeks voorlichtingsrondes

16:30 - 17:15

Q&A-sessie voor internationale studenten

16:30 - 17:15

Q&A-sessie voor hbo-studenten

Adres- en routegegevens

Bekijk de locatie van de campus en de route ernaartoeBenieuwd hoe de campus eruit ziet? Bekijk onze interactieve plattegrond

Vragen?

Nog vragen? Neem contact op met ons Study Information Centre. Daar zitten studenten klaar die je graag alles vertellen wat je wilt weten, via chat, WhatsApp, mail of telefoon.