Vind jouw masteropleiding

Bijna een universitaire of hbo-bachelordiploma op zak? En popel je om je verder te verdiepen in je vakgebied? Goed idee! Doorstuderen met een masteropleiding is een slimme investering in je toekomst. 

Tijdens de Master Open Dag op donderdag 15 november 2018 ontdek je alle 35 internationaal georiënteerde masters en de vele masterspecialisaties in bijv. mechanical engineering, business administration en psychologie. Schrijf je nu in!

Je ontmoet afgestudeerden met jaloersmakende banen en proeft de informele sfeer op de schitterende, enige American-style campus van Nederland. De Universiteit Twente biedt 35 masteropleidingen aan, 32 daarvan zijn Engelstalig.

De juiste Master kiezen is net zo belangrijk als de keuze voor een goede Bachelor. Je kiest het gebied waarin je je gaat verdiepen. De Master Open Dag is dan een logische en goede eerste stap.Carmen Ziel - Master student Communication Studies.
Bekijk de masteropleidingen

Programma

15:00 - 15:30

Engelse presentatie over Universiteit Twente

15:45 - 17:15

Eerste voorlichtingsronde per masteropleiding

Bij jouw aanmelding kies je twee masters die je interesseren. In twee sessies (om 15.45 en om 18.15 uur) kom je alles te weten over deze masters. In elke ronde gaan we het eerste uur op de inhoud van de master in. Het laatste half uur krijg je info die bij jou past. Als je een HBO-student bent, wil je vast meer weten over een pre-master. Ben je bachelor student dan is speed daten met masterstudenten heel interessant! 

17:15 - 18:15

Informatiemarkt (geen registratie nodig). Kom alles te weten over:

  • doorstromingsmogelijkheden. Interessant voor internationale en hbo-studenten
  • wonen op de campus of in Enschede
  • loopbaanbegeleiding, keuzeprocessen en financiële aspecten 
  • de campus ontdekken? Vanaf de informatiemarkt vertrekken er campusrondleidingen.
18:15 - 19:45

Tweede voorlichtingsronde per masteropleiding

Ik wilde graag meer uitdaging in het studeren, maar het studentenleven beviel mij ook. Op de Master open dag kreeg ik pas echt een goed beeld van een master op universitair niveau.Marlou Stinenbosch

4 REDENEN OM DOOR TE STUDEREN AAN DE UNIVERSITeit TWENTE

  1. Wereldwijde bekendheid in onderzoek. Onze wereld kent complexe uitdagingen. Uitputting van natuurlijke hulpbronnen, vervuiling, economische ongelijkheid, sociale en politieke onrust. Op de Universiteit Twente vind je zes vooraanstaande onderzoeksinstituten waar je werkt aan een duurzamere wereld. Voor onszelf en volgende generaties.
  2. Unieke 'High Tech Human Touch' aanpak. Je werkt bij onze universiteit op het snijvlak van techniek en sociale wetenschappen aan oplossingen die mens en maatschappij écht nodig hebben.
  3. Persoonlijke benadering en wereldambitie hand in hand. Met meer dan 80 nationaliteiten is de Universiteit Twente een kleurrijke global village. Je wordt vanzelf een global citizen, terwijl onze zeer persoonlijke benadering het allerbeste in je naar boven brengt. 
  4. Geweldige mogelijkheden na je master. Na het afronden van je master, kun je kiezen voor een vier-jarig PhD-programma: een carrière in de wetenschap. Heb jij meer interesse in praktisch ontwerpen voor de industrie, dan past een PDEng programma perfect bij jou. 

AANMELDEN

Aanmelden kan nog niet. Laat hier alvast weten dat je interesse hebt. We geven je dan een seintje zodra de aanmelding start.

alvast Vragen?

Neem contact op met ons Study Information Centre. Onze enthousiaste studenten vertellen je graag wat je wilt weten, via chat, WhatsApp, mail of telefoon.