BIJNA EEN UNIVERSITAIRE OF HBO-BACHELORDIPLOMA OP ZAK? EN POPEL JE OM JE VERDER TE VERDIEPEN IN JE VAKGEBIED?

Goed idee! Doorstuderen bij de UT is een slimme investering in je toekomst. Tijdens de Master Open Dag ontdek je masteropleidingen en de vele specialisaties in bijv. mechanical engineering, business administration en psychologie.

Door het coronavirus zullen de Open Dagen anders zijn dan normaal. We zijn druk bezig met een mooi format, maar kunnen al wel zeggen dat we online (12 november) en offline activiteiten gaan aanbieden. We zullen deze pagina updaten zodra er meer bekend is.

Laat ondertussen je naam en e-mail achter, zodat je een seintje ontvangt hierover.

Tip

Ben je benieuwd hoe het leven op campus er bij ons uitziet op een doordeweekse collegedag? Ontdek het in onze gloednieuwe campusfilm!

ONZE MASTEROPLEIDINGEN

Je kan kiezen uit 37 masteropleidingen met meer dan 70 specialisaties in engineering, gedragswetenschappen, management en bestuur en natuurwetenschappen.

Bekijk alle masteropleidingen

4 Redenen om door te studeren aan de Universiteit Twente

  1. Wereldwijde bekendheid in onderzoek. Onze wereld kent complexe uitdagingen. Op de campus vind je drie vooraanstaande onderzoeksinstituten waar je werkt aan baanbrekend onderzoek.
  2. Unieke 'High Tech Human Touch' aanpak. Bij de UT werk je op het snijvlak van techniek en sociale wetenschappen aan oplossingen die mens en maatschappij écht nodig hebben.
  3. Persoonlijke benadering en wereldambitie hand in hand. Met meer dan 80 nationaliteiten is de UT een kleurrijke global village. Je wordt vanzelf een global citizen, terwijl onze persoonlijke begeleiding het beste in je naar boven brengt.
  4. Geweldige carrieremogelijkheden. Na het afronden van je master kan je aan de slag op de arbeidsmarkt. Of is het ondernemerschap of een carrière in de wetenschap iets voor je?
Study Information Centre

Heb je een vraag over onze Open Dagen? Neem contact op met studenten van ons Study Information Centre via chat, WhatsApp, mail of telefoon.