BIJNA EEN UNIVERSITAIRE OF HBO-BACHELORDIPLOMA OP ZAK? EN POPEL JE OM JE VERDER TE VERDIEPEN IN JE VAKGEBIED?

Goed idee! Doorstuderen bij de UT is een slimme investering in je toekomst. Tijdens de Master Open Dag op donderdag 12 november 2020 ontdek je masteropleidingen en de vele specialisaties in bijv. mechanical engineering, business administration en psychologie.

WAT KAN JE VERWACHTEN?

Je ontmoet afgestudeerden met jaloersmakende banen en proeft de informele sfeer op de enige all-in campus van Nederland. In twee opleidingssessies kom je meer te weten over de opleidingen die je interessant vindt en op de informatiemarkt leer je alles over doorstroommogelijkheden, je loopbaan en meer.

Opleidingssessies

Bij jouw aanmelding kies je twee masters die je interesseren. In twee sessies (om 15.45 en om 18.15 uur) kom je alles te weten over deze masters. In elke ronde gaan we het eerste uur op de inhoud van de master in. Het laatste half uur krijg je info die bij jou past. Als je een HBO-student bent, wil je vast meer weten over een pre-master. Ben je bachelorstudent dan is speed daten met masterstudenten heel interessant! 

Bekijk de masteropleidingen

Informatiemarkt

Kom alles te weten over:

  • doorstromingsmogelijkheden. Interessant voor internationale en hbo-studenten
  • wonen op de campus of in Enschede
  • loopbaanbegeleiding, keuzeprocessen en financiële aspecten 
  • de campus ontdekken? Vanaf de informatiemarkt vertrekken er campusrondleidingen.
Dagprogramma

Tijd

Onderdeel

15:00 - 15:30

Engelse presentatie over de Universiteit Twente

15:45 - 17:15

Eerste opleidingssessie

17:15 - 18:15

Informatiemarkt (geen registratie nodig)

17:15 - 19:45

Campusrondleidingen (geen registratie nodig)

18:15 - 19:45

Tweede opleidingssessie

TIP

Ben je benieuwd hoe het leven op campus er bij ons uitziet op een doordeweekse collegedag? Ontdek het in onze gloednieuwe campusfilm!

ONZE MASTEROPLEIDINGEN

Je kan kiezen uit 37 masteropleidingen met meer dan 70 specialisaties in engineering, gedragswetenschappen, management en bestuur en natuurwetenschappen.

Bekijk alle masteropleidingen

4 Redenen om door te studeren aan de Universiteit Twente

  1. Wereldwijde bekendheid in onderzoek. Onze wereld kent complexe uitdagingen. Op de campus vind je drie vooraanstaande onderzoeksinstituten waar je werkt aan baanbrekend onderzoek.
  2. Unieke 'High Tech Human Touch' aanpak. Bij de UT werk je op het snijvlak van techniek en sociale wetenschappen aan oplossingen die mens en maatschappij écht nodig hebben.
  3. Persoonlijke benadering en wereldambitie hand in hand. Met meer dan 80 nationaliteiten is de UT een kleurrijke global village. Je wordt vanzelf een global citizen, terwijl onze persoonlijke begeleiding het beste in je naar boven brengt.
  4. Geweldige carrieremogelijkheden. Na het afronden van je master kan je aan de slag op de arbeidsmarkt. Of is het ondernemerschap of een carrière in de wetenschap iets voor je?
Study Information Centre

Heb je een vraag over onze Open Dagen? Neem contact op met studenten van ons Study Information Centre via chat, WhatsApp, mail of telefoon.