Campus tour aanvraag

Benieuwd naar alles wat onze campus je te bieden heeft?

Onze campus biedt een fascinerende leer-, leef- en werkomgeving met evenveel faciliteiten en bedrijvigheid als die van een kleine stad. Je volgt er colleges, je kunt er boodschappen doen en bijna elke denkbare sport of culturele activiteit beoefenen. En er wonen zo'n 3.000 studenten op de campus. Wil je de campus met eigen ogen zien en studenten spreken?

Meld je hieronder aan voor een Campus Tour en geef aan in welke studies je bent geinteresseerd. Tijdens de tour laten we je de onderwijsgebouwen van die studie(s) zien en vertellen je ook meer over deze opleiding(en). 

Let op: Bent u een decaan/coordinator van een school en wilt u met een klas/groep de UT bezoeken mail dan graag uw verzoek naar scholenvoorlichting@utwente.nl

Persoonlijke info

Jouw tour

Laat ons weten wanneer je de campus kunt bezoeken*. We nemen contact met je op om een exacte datum en tijd af te spreken.
*(In het geval van een aanvraag voor een tour binnen 5 werkdagen, neem dan ook contact op met het Study Information Centre via 053 489 5489, om tijdige afhandeling te garanderen)

Optioneel

Als je al opleidingen in gedachten hebt, kunnen we proberen de tour daarop aan te passen.

E-mails

Chat offline (info)
Om deze functionaliteit te gebruiken:
Accepteer cookies