Schrjf je in voor een Open Dag

Ontdek 12, 13 of 14 november welke bachelor of master het beste bij jouw talenten past! Meld je nu aan voor de Open Dagen!

Tijdens de Open Dagen ervaar jij hoe het is om student aan de Universiteit Twente (UT) te zijn. Je verdiept je in twee opleidingen van jouw interesse en ontdekt de unieke all-in campus waar jij straks werkt aan slimme, innovatieve oplossingen die mens en maatschappij echt nodig hebben!

BACHELOR OPEN DAGEN

Orienteer je alvast op een bacheloropleiding na het vwo! Bezoek vrijdag 13 of zaterdag 14 november de Bachelor Open Dagen. Kies twee opleidingen waar je meer over wilt weten, doe de campustour en ontdek het uitgebreide sport- en cultuuraanbod. Bezoek ook de onderzoekslabs, ontmoet onze wetenschappers en doe mee met boeiende experimenten.

Lees meer over de Bachelor Open Dagen

MASTER OPEN DAG

Je (hbo) bachelordiploma op zak en nu op zoek naar extra verdieping? Kom donderdag 12 november naar de Master Open Dag en geef bij je aanmelding aan over welke twee masters je alle ins & outs wilt weten!

Lees meer over de Master Open Dag

MEELOOPDAG

Uiteraard is het ook mogelijk om een persoonlijke meeloopdag aan te vragen.

Voorproefje van de open dag
De enige all-in campus van NL

Jouw studietijd wordt onvergetelijk op onze schitterende, groene all-in campus: een hypermoderne ‘smart living lab’ met topfaciliteiten. Een campus met het activiteitenaanbod van een stad. Je vindt er alles wat je nodig hebt om met studenten te leren, werken, sporten en je uit te leven. 

O&O plein

Het moderne O&O plein verbindt verschillende onderwijsgebouwen op de campus. Een prima ontmoetingsplek waar je zo de Starbucks binnenloopt. Ook ideaal om in het zonnetje te lunchen.

State-of-the-art faciliteiten

Tijdens je studie ga je aan de slag bij labs zoals het wereldberoemde NanoLab of DesignLab om jouw kennis in praktijk te brengen. Wij leiden je op volgens de unieke High Tech Human Touch-benadering: je werkt op het snijvlak van technologie en sociale wetenschappen aan vernieuwend onderzoek en slimme oplossingen die de maatschappij meer dan ooit nodig heeft.

Route

Je vindt de Universiteit Twente tussen Hengelo en Enschede, op innovatiecampus Kennispark Twente. Bekijk de route-informatie per vervoersmiddel.

Study Information Centre

Heb je een vraag over de Open Dagen? Neem contact op met studenten van ons Study Information Centre via chat, WhatsApp, mail of telefoon.