Universiteit Twente

Open Dagen 2017

Een Open Dag moet veel meer zijn dan informatie ophalen. Je wilt iets meemaken. Waanzinnige ontdekkingen doen. En daar ontzettend blij van worden. Toch? Beleef daarom de Open Dagen van de University of Twente.

Bachelor Open Dagen: 17 en 18 maart

Zit je in 4, 5 of 6 vwo? Kom op vrijdag 17 of zaterdag 18 maart naar onze Bachelor Open Dagen.

Master Open Dag: 16 maart

Op zoek naar de juiste masteropleiding? Kom op donderdag 16 maart naar onze Master Open Dag.

4 redenen om voor de University of Twente te kiezen

Toptalent? Check University College Twente

Speciaal voor topstudenten: University College Twente (ATLAS). Een unieke bacheloropleiding Liberal Arts & Sciences waarin technologie en sociale wetenschappen worden gecombineerd.

Meld je aan

Wil jij er ook bij zijn? Meld je dan nu aan.

Na aanmelding ontvang je vlak voor de Open Dagen een e-ticket die je kunt meenemen. Tegen die tijd kun je ook onze Campus App downloaden. Daarmee heb je alles bij de hand. Zoals een QR-code die je kunt gebruiken als entreebewijs in plaats van je geprinte e-ticket, je persoonlijke dagprogramma en slimme campusnavigatie. Tijdens de Open Dagen staan er trouwens ook een heleboel studenten klaar om je te brengen waar je moet zijn op de campus.

Kun je niet in maart?

Ben je in maart verhinderd? Jammer, maar geen ramp: in november organiseren we weer Bachelor Open Dagen en Master Open Dagen.

Locatie en route naar de universiteit

De University of Twente ligt tussen Enschede en Hengelo. Benieuwd hoe onze unieke campus eruit ziet? Bekijk de interactieve plattegrond.

Enschede studentenstad

Enschede is een stad van kunst, cultuur en uitgaan. Zodra de zon schijnt, zitten de terrassen vol of zoeken studenten elkaar op in een van de vele parken. Met het nieuwe Muziekcentrum en de Stadsschouwburg is er een groot aanbod aan concerten en voorstellingen. Diverse danscafés, clubs en kroegen maken van Enschede een bruisende uitgaansstad. En Enschede heeft ook nog eens het veelzijdigste winkelaanbod van Oost-Nederland.

Contact en vragen

Nog vragen over onze Open Dagen? Neem contact op met studenten van ons Study Information Centre via chat, WhatsApp, mail of telefoon.