Universiteit Twente

Open Dagen 2016

Een Open Dag moet veel meer zijn dan informatie ophalen. Je wilt iets meemaken. Nieuwe ruimte verkennen. Waanzinnige ontdekkingen doen. En daar ontzettend blij van worden. Toch? Beleef daarom de Open Dagen van de University of Twente. Een wereld waaruit je nooit meer weg wilt.

Onze Open Dagen november 2016: be there!

Ben jij op zoek naar een universitaire bachelor- of masteropleiding? Beleef de Open Dagen van de University of Twente. 

Bachelor Open Dagen: 18 en 19 november 2016

Zit je in 4, 5 of 6 vwo? Kom op vrijdag 18 of zaterdag 19 november 2016 naar onze Bachelor Open Dagen.

Master Open Dag: 17 november 2016

Op zoek naar de juiste masteropleiding? Kom op donderdag 17 november 2016 naar onze Master Open Dag.

Open Dagen november 2016
Kom ook naar de Open Dagen
Meld je aan

4 REDENEN OM VOOR DE UNIVERSITY OF TWENTE TE KIEZEN

Toptalent? Check University College Twente

Speciaal voor topstudenten: University College Twente (ATLAS). Een unieke bacheloropleiding Liberal Arts & Sciences waarin technologie en sociale wetenschappen worden gecombineerd.

Locatie en route naar de universiteit

De University of Twente ligt tussen Enschede en Hengelo. Benieuwd hoe onze unieke campus eruit ziet? Bekijk de interactieve plattegrond.

Enschede studentenstad

Enschede is een stad van kunst, cultuur en uitgaan. Zodra de zon schijnt, zitten de terrassen vol of zoeken studenten elkaar op in een van de vele parken. Met het nieuwe Muziekcentrum en de Stadsschouwburg is er een groot aanbod aan concerten en voorstellingen. Diverse danscafés, clubs en kroegen maken van Enschede een bruisende uitgaansstad. En Enschede heeft ook nog eens het veelzijdigste winkelaanbod van Oost-Nederland.

Meld je aan

Wil jij er ook bij zijn? Meld je dan nu aan voor de Bachelor Open Dagen of de Master Open Dag. Na aanmelding ontvang je vlak voor de Open Dagen een e-ticket die je kunt printen en meenemen. Tegen die tijd kun je via deze site ook onze unieke Campus App downloaden. Daarmee heb je alles bij de hand. Zoals een QR-code die je kunt gebruiken als entreebewijs in plaats van je geprinte e-ticket, je persoonlijke dagprogramma en slimme campusnavigatie. Tijdens de Open Dagen staan er trouwens ook een heleboel studenten klaar om je te brengen waar je moet zijn op de campus.

Kun je niet in november?

Ben je in november verhinderd? Jammer, maar geen ramp: in maart 2017 organiseren we weer Open Dagen. Laat weten of je naar de Bachelor of Master Open Dagen wilt komen. Dan sturen we je een e-mail als je je kunt registreren.

Contact en vragen

Nog vragen over onze Open Dagen? Neem contact op met studenten van ons Study Information Centre via chat, WhatsApp, mail of telefoon.