Universiteit Twente

Open Dagen 2017

Een Open Dag moet veel meer zijn dan informatie ophalen. Je wilt iets meemaken. Nieuwe ruimte verkennen. Waanzinnige ontdekkingen doen. En daar ontzettend blij van worden. Toch? Beleef daarom de Open Dagen van de University of Twente. Een wereld waaruit je nooit meer weg wilt.

Open Dagen maart 2017

Laat alvast weten dat je interesse hebt:

4 REDENEN OM VOOR DE UNIVERSITY OF TWENTE TE KIEZEN

Toptalent? Check University College Twente

Speciaal voor topstudenten: University College Twente (ATLAS). Een unieke bacheloropleiding Liberal Arts & Sciences waarin technologie en sociale wetenschappen worden gecombineerd.

Locatie en route naar de universiteit

De University of Twente ligt tussen Enschede en Hengelo. Benieuwd hoe onze unieke campus eruit ziet? Bekijk de interactieve plattegrond.

Enschede studentenstad

Enschede is een stad van kunst, cultuur en uitgaan. Zodra de zon schijnt, zitten de terrassen vol of zoeken studenten elkaar op in een van de vele parken. Met het nieuwe Muziekcentrum en de Stadsschouwburg is er een groot aanbod aan concerten en voorstellingen. Diverse danscafés, clubs en kroegen maken van Enschede een bruisende uitgaansstad. En Enschede heeft ook nog eens het veelzijdigste winkelaanbod van Oost-Nederland.

Contact en vragen

Nog vragen over onze Open Dagen? Neem contact op met studenten van ons Study Information Centre via chat, WhatsApp, mail of telefoon.