4TU master en cursussen bij de UT

Master met 4TU registratie

Sta je bij Delft, Eindhoven of Wageningen ingeschreven als eerstejaarsstudent voor een master die valt onder 4TU? Dan word je automatisch aangemeld voor een masteropleiding aan de UT. De aanmelding en registratie gebeuren automatisch aan de hand van het bestand van jouw instelling met gegevens ter registratie aan de UT. Je krijgt dan een bijvakkerregistratie.

Nadat je registratie aan de UT is voltooid ontvang je van ICT (LISA) je accountgegevens per email. Voor meer informatie over welke UT masteropleidingen onder 4TU vallen, verwijzen wij je door naar onze gezamenlijke website van 4TU. Heb je vragen over aanmelding neem dan contact op met de studentenadministratie van je eigen instelling.

Als cursist vakken volgen aan de UT

Neem dan contact op met de studieadviseur van de opleiding waar jij de vakken wilt gaan volgen. Na akkoord van de opleiding zorgen zij voor de afhandeling van je aanmelding en registratie als cursist aan de UT. Nadat je registratie aan de UT is voltooid ontvang je van ICT (LISA) je accountgegevens per email.

Als Engd’er of PhD’er mastervakken volgen aan de UT

Vraag eerst toestemming van je promotor of wetenschappelijke directeur van je eigen instelling. Je instelling zorgt ervoor dat de aanmelding goed terecht komt bij de UT. Nadat je registratie aan de UT is voltooid ontvang je van ICT (LISA) je accountgegevens per email. Voor vakinformatie of je aanmelden voor een vak verwijzen wij je door naar de opleiding voor informatie of neem contact op met Student Services.