Tweede semester

Gebruik de keuzetool om te zien welke minors je mag volgen

De UT biedt ook tijdens het tweede semester de kans om minors te volgen, mocht je dit tijdens het eerste semester niet zijn gelukt. Let er wel op dat het aanbod in het tweede semester een stuk kleiner is dan het eerste semester.

 In de keuzetool kun je zien welke minors je mag volgen (dit kan echter nog wijzigen, begin november is het up to date voor 2020-2021), let er wel op dat je ook voldoet aan mogelijke voorkenniseisen. Deze kun je vinden in de modulebeschrijving (klik op de naam van de minor in de keuzetool). 

De minors die we tijdens het tweede semester van 2020-2021 aanbieden, staan in de keuzetool. 

Inschrijfperiode tweede semester

Je kunt je inschrijven voor minors van het tweede semester van 30 november t/m 11 januari.  Het is de bedoeling dat je jezelf inschrijft via Osiris gedurende de inschrijfperiode op de minor(s) naar keuze. De inschrijving op de bijbehorende module wordt vervolgens voor je geregeld. Weet je niet hoe je je in moet schrijven op een minor? Kijk dan hier. Heb je vragen? Mail minor@utwente.nl.

Zorg ervoor dat je je op tijd inschrijft, er zullen minors zijn met een maximum aantal deelnemers. Vol is vol!

Let op!

Lees de cursusinformatie goed door (klik hiervoor op de minornaam in de keuzetool). Let hierbij vooral goed op eventuele aanvullende voorkenniseisen en of de voertaal wel aansluit op jouw behoefte.

Ook in het tweede semester komt wiskunde-overlap voor. Kijk goed in de keuzetool of dit van toepassing is en regel het op tijd! Kijk hier voor meer info.