Keuzeruimte tijdens de studie

Welkom op de major-minorwebsite

Let op: Inschrijving voor kwartielbegin afronden in Osiris (voor de module) en in het minor-systeem

De informatie op deze website is voornamelijk bedoeld voor bachelorstudenten van de Universiteit Twente die een keuze gaan maken over de invulling van de minors. Op dit moment zijn de minors van de UT volop in ontwikkeling en is deze website aan voortdurende verandering onderhevig. We adviseren je dan ook regelmatig een bezoek te brengen aan deze site zodat je goed op de hoogte bent van de actuele informatie.

HBO-studenten die belangstelling hebben voor een pre-mastertraject ("doorstroomminor") verwijzen we door naar de website doorstroom HBO naar UT.

Disclaimer

De UT spant zich in om de informatie op haar websites zo volledig en actueel mogelijk te houden. Ondanks deze zorg is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en of onjuist is. Ook kan de informatie zonder vooraankondiging en op ieder moment worden gewijzigd en/of ingetrokken. Om deze redenen kunnen aan de websites geen rechten worden ontleend. Door deze website te gebruiken stemt u in met deze disclaimer. Voor meer informatie verwijzen we door naar de website disclaimer.