Gebruik de keuzetool om te zien welke minors je mag volgen

Hoe schrijf ik me in?

Voor het inschrijven op een minor in OSIRIS volg je onderstaande procedure:

  1. Log in in OSIRIS zoals je dat ook voor andere toepassingen doet
  2. Kies de optie Inschrijven (menubalk bovenaan)
  3. Kies het tabblad Inschrijven
  4. Klik op de link Minor
  5. Zoek de minor van je keuze met een geschikt zoekwoord of klik op het pijltje naast de drop-down lijst om de aanbiedende faculteit te selecteren of doe niets om alle minors te zien
  6. Klik op Volgende (boven -of onderaan de pagina)
  7. Vink de minor van je keuze aan (helaas kun je ook minors te zien krijgen waarop je je niet kunt inschrijven)
  8. Klik op Inschrijven (boven -of onderaan de pagina)

 Je bent, tenzij je de melding hebt gekregen dat je niet aan de ingangseisen voldoet, administratief ingeschreven voor de minor van je keuze. Je krijgt een bevestigingsmail. Deze administratieve inschrijving is nog geen garantie voor je deelname aan de minor(s), omdat er nog een controle op de EC-eis volgt. Of je minor goed- of afgekeurd is kun je zien in je Studievoortgangsoverzicht in OSIRIS. Het tijdstip waarop dit gebeurt is afhankelijk van de peildatum die jouw opleiding hanteert voor het checken van de toelatingseisen.  

De minors van Leren lesgeven hebben een deelnamebeperking, bij overinschrijving vindt een intakeprocedure plaats.  Je kunt je voor 30 EC aan minors inschrijven, dus in principe voor 2 minors van 15 EC. Kies je voor de 30 EC variant van Leren Lesgeven dan kun je je alleen voor die minor inschrijven.  

Als je al voor 30 EC’s aan minors staat ingeschreven en nóg een minor wilt volgen, neem dan contact op met de centrale minorcoördinator.

Mocht je na het raadplegen van deze site en de website van je opleiding en mogelijke adviezen van je medestudenten en van anderen toch problemen ondervinden bij het inschrijven, stuur dan een mail naar de centrale minorcoördinator minor@utwente.nl.