Podcasts Universiteit Twente

Hulp bij het kiezen van een studie

Kregen onze alumni de baan waar ze van droomden? Wat zijn volgens onze wetenschappers de uitdagingen voor 2030?

In de podcasts van de Universiteit Twente kun je onder andere luisteren naar verhalen van afgestudeerde masterstudenten en onze wetenschappers die werken aan high-impact onderzoek aan de Universiteit Twente (UT).

Designlab brew

In deze podcast zijn gasten met verschillende achtergronden aan het woord over de spannende wereld van design, onze toekomst en transdisciplinaire samenwerkingen. Luister hieronder naar de afleveringen of op Spotify.

Designlab Brew

I AM A PRO

Ze studeerden een master aan de UT. Nu werken ze wereldwijd aan projecten met grote impact. Hoe ervaren ze de reis van student zijn naar professional? Luister hieronder naar hun verhalen.

I am a PRO

My feature dream job

We reizen af naar het jaar 2030. Hoe ziet onze gezondheidszorg er dan uit? En ons energielandschap? Met welke rampen en risico’s krijgen we te maken? Kunnen we eindelijk afrekenen met cyberaanvallen? In deze podcast praat host Robin Rotman met toonaangevende wetenschappers van de Universiteit Twente over de manier waarop zij nu werken aan onze wereld van morgen.

My future dream job

Shaping 2030

Om te begrijpen wat er op onze planeet gebeurt en om bij te dragen aan een beter leven, werken onze wetenschappers aan de nieuwste innovaties. Luister naar hun verhalen over onderzoek, maatschappij en dilemma's.