Assessmentcentrum: test uw onderwijstalent!

C:\Users\Inge\Documents\TSE site\Foto docent.jpg

Welkom bij Assessment Centrum Twente. Binnen dit centrum bieden wij verschillende assessments aan, gericht op de loopbaanontwikkeling van professionals in het onderwijs. De assessments maken duidelijk of mensen geschikt zijn voor bepaalde functies of opleidingen op het gebied van onderwijs. De assessments kunnen ook worden ingezet om te kijken of iemand de juiste competenties heeft om een bepaalde opleiding versneld te doorlopen.

Onze assessments zijn beschikbaar voor docenten en werkgevers die met vragen zitten op het gebied van loopbaan, personeelsbeleid en geschiktheid van kandidaten voor specifieke opleidingstrajecten. De beoordelingen worden uitgevoerd door mensen die werkzaam zijn of zijn geweest in het onderwijs. Expertise dus ván, vóór en dóór onderwijspersoneel.

ASSESSMENT CENTRUM TWENTE VERZORGT HET TOELATINGSASSESSMENT VOOR DE MASTER OF EDUCATIONAL LEADERSHIP

In samenwerking met Saxion Hogescholen bieden wij het toelatingsassessment aan voor de Master of Educational Leadership. Het assessment is bedoeld voor ambitieuze docenten die deze master willen volgen om schoolleider te worden, maar nog niet over leidinggevende ervaring beschikken.