Universiteit Twente

In_Sight Day

Maak tijdens de In_Sight Day kennis met het University College Twente van de University of Twente. Meld je aan, of lees eerst meer over de In_Sight Day.

Datum: 8 December 2016
Tijdstip: 10.30 - 15.30 uur
Locatie: de campus van de University of Twente in Enschede
Doelgroep: scholieren uit klas 5 en 6 van het VWO

Wat is de In_Sight Day?

Tijdens de In_Sight Day leer je University College Twente goed kennen. Je werkt niet alleen samen met andere toekomstige, gelijkgestemde studenten, maar gaat ook in gesprek met huidige ATLAS-studenten en studiebegeleiders. Meedoen aan een In-Sight Day en in contact komen met medewerkers en studenten is de beste manier om erachter te komen of de opleiding ATLAS en onze onderwijsmethode goed bij je passen.

Ook maak je tijdens deze dag kennis met de belangrijkste elementen van het leren volgens de ATLAS-methode: via projectgericht onderwijs en feedback. Je werkt aan een interessant project waarin sociale en technologische aspecten worden gecombineerd en reflecteert met je team op je prestaties.

Naast de In_Sight Day bieden wij ook de volgende voorlichtingsevenementen: 

VOOR WIE?

Heb je meerdere interesses en vind je het moeilijk om één studierichting te kiezen? Misschien behoor jij tot de selecte groep studenten die ervoor kiest om niet te kiezen en wil je jezelf zo compleet mogelijk ontwikkelen door verschillende vakken te studeren. Lijkt het je wat om technische oplossingen te bedenken voor maatschappelijke problemen? Maak dan kennis met ons University College Twente. Want bij onze speciale bacheloropleiding Technology and Liberal Arts & Sciences (ATLAS) kun je je eigen route uitstippelen.

Waarom University College Twente?

Het University College Twente valt onder de Universiteit Twente, een van de toonaangevende technische universiteiten in Nederland. Het is het eerste en enige university college in Nederland dat een bacheloropleiding aanbiedt waarin technologie wordt gecombineerd met Liberal Arts & Sciences.

Op het University College Twente zijn we ervan overtuigd dat studenten het beste kunnen leren in een constructieve, plezierige omgeving waarin intensief wordt samengewerkt, zodat ze het beste uit zichzelf kunnen halen. Als je een Nieuwe Ingenieur wilt worden, moet je je kennis in de praktijk brengen. En dat is precies wat we doen bij ATLAS: we werken aan uitdagende, boeiende en spannende projecten die elk een semester in beslag nemen en waarin zowel technische als maatschappelijke vraagstukken aan de orde komen. 

Aanmelden

Meld je aan voor de In_Sight Day.

Video-impressie van de vorige In-Sight Day