Zie Home

In_Sight Day

Wil jij je verdiepen in de bacheloropleiding Technology, Liberal Arts & Sciences (ATLAS)? Dan is de In_Sight Day voor jou!

Tijdens de In_Sight Day leer je University College Twente en de opleiding ATLAS goed kennen. Zit je in 5 of 6 vwo? Meld je dan vandaag nog aan!

Wat ga je doen tijdens een in_sight day?

Je werkt niet alleen samen met andere toekomstige, gelijkgestemde studenten, maar gaat ook in gesprek met huidige ATLAS-studenten en studiebegeleiders. Ook maak je tijdens deze dag kennis met de belangrijkste elementen van het leren volgens de ATLAS-methode: via projectgericht onderwijs en feedback. Je werkt aan een interessant project waarin sociale en technologische aspecten worden gecombineerd en reflecteert met je team op je prestaties.

Meedoen aan een In_Sight Day en in contact komen met medewerkers en studenten is de beste manier om erachter te komen of de opleiding ATLAS en onze onderwijsmethode goed bij je passen.  

Wanneer?

17 oktober 2019

Vroege beslissing

28 november 2019

Vroege beslissing

23 januari 2020

Vroege beslissing

13 februari 2020

Vroege beslissing

26 maart 2020

Tijdige beslissing

23 april 2020

Tijdige beslissing

14 mei 2020

Late beslissing

11 juni 2020

Late beslissing

TIJDSTIP & LOCATIE

De In_Sight Day vindt plaats tussen 10.30 - 15.30 uur op de campus van de University of Twente in Enschede, gebouw Citadel (routebeschrijving & plattegrond Universiteit Twente).

Waarom University College Twente?

Het University College Twente valt onder de Universiteit Twente, een van de toonaangevende technische universiteiten in Nederland. Het is het eerste en enige university college in Nederland dat een bacheloropleiding aanbiedt waarin technologie wordt gecombineerd met Liberal Arts & Sciences.

Op het University College Twente zijn we ervan overtuigd dat studenten het beste kunnen leren in een constructieve, plezierige omgeving waarin intensief wordt samengewerkt, zodat ze het beste uit zichzelf kunnen halen. Als je een Nieuwe Ingenieur wilt worden, moet je je kennis in de praktijk brengen. En dat is precies wat we doen bij ATLAS: we werken aan uitdagende, boeiende en spannende projecten die elk een semester in beslag nemen en waarin zowel technische als maatschappelijke vraagstukken aan de orde komen. 

Andere evenementen

Naast de In_Sight Day bieden wij ook de volgende voorlichtingsevenementen: