Universiteit Twente

In_Sight Day

Ben jij geïnteresseerd in de bacheloropleiding Technology, Liberal Arts & Sciences (ATLAS) en wil jij je verdiepen in de opleiding? Dan is de In_Sight Day misschien iets voor jou. Meld je nu aan voor de In_Sight Day

DATA 

  • 30 November 2017: ATLAS In_Sight Day- Vroege beslising   
  • 14 December 2017:  ATLAS In_Sight Day- Vroege beslising   
  • 18 januari 2018: ATLAS In_Sight Day - Vroege beslissing
  • 15 februari 2018: ATLAS In_Sight Day - Vroege beslissing
  • 22 maart 2018: ATLAS In_Sight Day - Regelmatige beslissing  
  • 19 april2018: ATLAS In_Sight Day- Regelmatige beslissing  
  • 8 mei 2018: ATLAS In_Sight Day-Late beslissing
  • 14 juni 2018: ATLAS In_Sight Day - Late beslissing

TIJDSTIP & LOCATIE

De In_Sight Day vindt plaats tussen 10.30 - 15.30 uur op de campus van de University of Twente in Enschede, gebouw Citadel (routebeschrijving & plattegrond Universiteit Twente).

Wat ga je doen tijdens een In_Sight Day?

Tijdens de In_Sight Day leer je University College Twente goed kennen. Je werkt niet alleen samen met andere toekomstige, gelijkgestemde studenten, maar gaat ook in gesprek met huidige ATLAS-studenten en studiebegeleiders. Meedoen aan een In-Sight Day en in contact komen met medewerkers en studenten is de beste manier om erachter te komen of de opleiding ATLAS en onze onderwijsmethode goed bij je passen.

Ook maak je tijdens deze dag kennis met de belangrijkste elementen van het leren volgens de ATLAS-methode: via projectgericht onderwijs en feedback. Je werkt aan een interessant project waarin sociale en technologische aspecten worden gecombineerd en reflecteert met je team op je prestaties.

VOOR WIE?

Voor leerlingen in 5 of 6 vwo. 

Andere evenementen

Naast de In_Sight Day bieden wij ook de volgende voorlichtingsevenementen: 

Waarom University College Twente?

Het University College Twente valt onder de Universiteit Twente, een van de toonaangevende technische universiteiten in Nederland. Het is het eerste en enige university college in Nederland dat een bacheloropleiding aanbiedt waarin technologie wordt gecombineerd met Liberal Arts & Sciences.

Op het University College Twente zijn we ervan overtuigd dat studenten het beste kunnen leren in een constructieve, plezierige omgeving waarin intensief wordt samengewerkt, zodat ze het beste uit zichzelf kunnen halen. Als je een Nieuwe Ingenieur wilt worden, moet je je kennis in de praktijk brengen. En dat is precies wat we doen bij ATLAS: we werken aan uitdagende, boeiende en spannende projecten die elk een semester in beslag nemen en waarin zowel technische als maatschappelijke vraagstukken aan de orde komen.

Video-impressie van de vorige In-Sight Day