Programma

De week van inspiratie 2017 - Foundations of life. Gedurende deze week in november komen allerlei inspirerende en intressante mensen spreken op de universiteit twente hieronder vind je het voorlopige programma.

*** Door onverwachte omstandigheden is de lezing van professor Elwenspoek (23 November 15:00 in Waaier 1) afgelast ***

Sprekers

Tijdens de Week van Inspiratie komen zeven gastsprekers, allemaal aan de top van hun veld, naar de Universiteit Twente. De onderwerpen van hun lezingen zullen zeer divers zijn, zodat iedereen wel een lezing kan vinden die hem of haar inspireert. Hieronder staat het voorlopige programma en de sprekers voor de Week van Inspiratie 2017. Meer informatie over de sprekers en de onderwerpen van hun lezingen is te vinden op de 'Sprekers'-pagina.

WORKSHOPS

Tijdens de Week van Inspiratie 2017 zullen de gastlezingen worden aangevuld met interessante, inspirerende workshops. Deze workshops zijn gericht op studenten en zullen tijdens de gehele week worden georganiseerd. Onder professionele begeleiding van een expert zal je nieuwe ideeën ontdekken en bedenken, waarbij je natuurlijk inspiratie op kan doen. Meer informatie over de onderwerpen van de workshops en de experts die deze zullen begeleiden is te vinden op de 'Workshops'-pagina.

HAPPENING

Op de avond van donderdag 23 november 2017 zal de Week van Inspiratie worden afgesloten met een vermakelijk en cultureel evenement. Meer informatie over dit evenement is te vinden op de 'Happening'-pagina.


Maandag 20 november

Dinsdag 21 November

Woensdag 22 November

*Deze workshop vervangt de workshop Game Creation

** Deze lezing vindt om 19:30 plaats in plaats van om 19:00 zoals eerder vermeld. Deze lezing is in samenwerking met Studium Generale

Donderdag 23 November