Week van Inspiratie 20-24 November 2017

Wil jij geïnspireerd raken? Wil jij uitblinken in dat wat jouw passie is? Dan is de Week van Inspiratie voor jou the place to be! Je wordt van harte uitgenodigd om deel te nemen aan een week vol met inspirerende activiteiten, of je nu student, docent, researcher, professor of medewerker bent, of ‘gewoon’ iemand die geïntereseerd is in wat wij je te bieden hebben.

*** Door onverwachte omstandigheden is de lezing van professor Elwenspoek (23 November 15:00 in Waaier 1) afgelast *** “WHAT ARE THE FOUNDATIONS OF OUR EXISTENCE?”

Gedurende de week van 20-24 november 2017 staat dit centraal op de Universiteit Twente. Dan is de week van inspiratie waarin we met zijn allen de discussie aangaan wat de basis van ons bestaan is.

De Week van Inspiratie heeft als doel om studenten en medewerkers te inspireren met behulp van interessante ontwikkelingen waaronder fundamentele vragen en problemen in ons leven. Variërend van fundamentele wetenschap en technologie, tot wie we zijn, wat we belangrijk vinden, hoe we onze maatschappij organiseren, hoe we met elkaar omgaan, en waarom we doen wat we doen.

Om dit met elkaar te verkennen, brengen we buitengewone experts bijeen, met verschillende achtergronden, die écht iets interessants te vertellen hebben.

“You miss 100% of the shots you don't take.” – Wayne Gretzky

Mis het niet!
Geweldige sprekers en evenementen!
Programma


Mis de Week van Inspiratie dit jaar niet!
Registreer nu!

Raak geïnspireerd en bezoek de Week van Inspiratie 2017!