Universiteitsfonds Twente
Uw gift telt, elk jaar weer!

Wil jij een steentje bijdragen en een actieve bijdrage leveren aan de groei en bloei van de universiteit, haar campus en het alumninetwerk? Zie hier wat je zoal zou kunnen doen!

Help studenten

Een alumnus met werkervaring kan een belangrijke inspiratiebron zijn voor studenten of mede-alumni. Met jouw kennis en ervaring kun je je opleiding van dienst zijn, bijvoorbeeld als beroepsvoorlichter, gastspreker, gastdocent, contactpersoon voor stages of als mentor voor studenten of start-ups. Verder kun je scholieren in je omgeving interesseren voor een opleiding aan de UT of bedrijven en onderzoekers met elkaar in contact brengen.

Heeft u een interessante loopbaan of een mooi project gedaan? Of is er een onderwerp waar u expert in bent en u wilt dat graag delen met anderen? Neem dan contact op met het alumnibureau. Wij zijn namelijk altijd op zoek naar interessante alumniverhalen en ervaringen.

Help alumni

Sluit je aan bij een alumnivereniging of alumnikring. De alumniverenigingen en de alumnikringen draaien op vrijwilligers. Wil jij je inzetten voor jouw alumnivereniging of voor de alumnikring bij jou in de regio of wil je er wellicht één oprichten? Neem dan contact op met het alumnibureau.

Heb je andere ideeën of wil je meer informatie? Vraag het alumnibureau.