Welkom op de site van de Stichting Universiteitsfonds Twente

Laatste nieuws

U draagt de Universiteit Twente een warm hart toe!

Steun dan het Universiteitsfonds Twente! Alumni en relaties kunnen donateur worden. Bedrijven verwelkomen wij graag als ‘beschermer’ van het fonds. ... lees verder

Aanjager - universiteitsfonds twente - motor van de ondernemende universiteit

Dit boek is uitgegeven ter gelegenheid van het 65-jarig bestaan van het Universiteitsfonds Twente. ... lees verder

Logo Universiteitsfonds

Word donateur!

U kunt een bijdrage leveren aan één van onze projecten maar u kunt ook een algemene donatie aan de UT doen. Uw geld is hoe dan ook goed besteed. Word daarom nu donateur en maak uw bijdrage over op rekeningnummer 59.27.19.189 (IBAN NL09ABNA0592719189) ten name van Stichting Universiteitsfonds Twente. Dank! ... lees verder

Donatie via IDEAL

Donateur worden via IDEAL

Wilt u het werk van het Universiteitsfonds Twente steunen? Maak dan nu veilig en eenvoudig uw donatie over via IDEAL. U vult uw persoonlijke gegevens in en betaalt vervolgens via de beveiligde site van uw eigen bank. ... lees verder

High tech, human touch; onder dat motto streeft de Universiteit Twente naar excellentie in onderzoek en onderwijs. Het Universiteitsfonds Twente helpt daarbij.

Wij financieren toponderzoek van waterbeleid tot revalidatietechniek, van supergeleiding tot intercultureel bestuur.

Het Universiteitsfonds Twente levert een belangrijke bijdrage aan het onderwijs. Wij zijn hoofdsponsor van alle internationale studiereizen en staan daarmee garant voor de gewenste internationale component binnen een wetenschappelijke opleiding.

Wij financieren congressen en symposia en we hebben oog voor de Campus en het studentenleven. Sport en cultuur hebben onze aandacht; studenten kunnen op ons rekenen.

In breder perspectief maken wij onderwijs mogelijk voor hen die dat niet zelf kunnen betalen. Wij kennen beurzen toe aan talentvolle buitenlandse studenten die graag naar Twente komen. Voor hen betekent dat een ongekende kans terwijl ze een belangrijke bijdrage leveren aan het creëren van een internationaal wetenschappelijk topklimaat.

Uw steun aan ons Universiteitsfonds is meer dan nodig. Hartelijk dank!


De Stichting Universiteitsfonds Twente is een door de Belastingdienst officieel erkend goed doel. De Stichting heeft de status van Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI).