Stichting Universiteitsfonds Twente

High tech, human touch; onder dat motto streeft de Universiteit Twente naar excellentie in onderzoek en onderwijs. Het Universiteitsfonds Twente helpt daarbij.

Wij financieren toponderzoek van waterbeleid tot revalidatietechniek, van supergeleiding tot intercultureel bestuur.

Het Universiteitsfonds Twente levert een belangrijke bijdrage aan het onderwijs. Wij zijn hoofdsponsor van alle internationale studiereizen en staan daarmee garant voor de gewenste internationale component binnen een wetenschappelijke opleiding.

Wij financieren congressen en symposia en we hebben oog voor de Campus en het studentenleven. Sport en cultuur hebben onze aandacht; studenten kunnen op ons rekenen.

In breder perspectief maken wij onderwijs mogelijk voor hen die dat niet zelf kunnen betalen. Wij kennen beurzen toe aan talentvolle buitenlandse studenten die graag naar Twente komen. Voor hen betekent dat een ongekende kans terwijl ze een belangrijke bijdrage leveren aan het creëren van een internationaal wetenschappelijk topklimaat.

Uw steun aan ons Universiteitsfonds is meer dan nodig. Hartelijk dank!

De Stichting Universiteitsfonds Twente is een door de Belastingdienst officieel erkend goed doel. De Stichting heeft de status van Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI).

Laatste nieuws

Susan Roelofs - winnares 2013

Meld u aan voor de Marina van Damme-beurs 2015 - € 9.000 en een award

In het voorjaar van 2015 zal het bestuur van het Universiteitsfonds Twente voor de 13e keer de Marina van Damme-beurs toekennen aan een getalenteerde, ambitieuze alumna van de Universiteit Twente. De beurs, bestaat uit een geldbedrag van € 9.000,- en een award. ... lees verder

Logo Universiteitsfonds

Maak het verschil!

De zuinigste auto op waterstof bouwen, een technische toepassing ontwikkelen om artrose tegen te gaan, talentvolle studenten met gebrek aan financiële middelen beurzen bieden en schoolkinderen kennis laten maken met techniek en wetenschap: de Universiteit Twente maakt het verschil! U ook? ... lees verder

Aanjager - universiteitsfonds twente - motor van de ondernemende universiteit

Dit boek is uitgegeven ter gelegenheid van het 65-jarig bestaan van het Universiteitsfonds Twente. ... lees verder

Donatie via IDEAL

Donateur worden via IDEAL

Wilt u het werk van het Universiteitsfonds Twente steunen? Maak dan nu veilig en eenvoudig uw donatie over via IDEAL. U vult uw persoonlijke gegevens in en betaalt vervolgens via de beveiligde site van uw eigen bank. ... lees verder