Uw gift telt, elk jaar weer!

Bedankt voor uw steun!

De jarenlange oorlog heeft de infrastructuur van mijn thuisland Afghanistan verwoest. Er is nauwelijks openbaar vervoer en de kwaliteit is slecht. Mijn droom is om dit te verbeteren en ervoor te zorgen dat er meer experts komen op het gebied van Transport Management. “ Zakir Farahmand, Master in Transport Engineering en Management uit Afghanistan.

Ook dit jaar kon het Kipaji Scholarship Fund op veel steun rekenen van de alumni, medewerkers en relaties van de Universiteit. De giften van de jaarcampagne bedroegen €10.000 en daarnaast kreeg het fonds ook nog een aantal grote schenkingen wat het totaal op €36.000 bracht. Hierdoor krijgen weer twee nieuwe studenten de kans om in Twente hun droom waar te maken.  

Beursstudenten Khansa Dhou uit Indonesië en Zakir Farahmand uit Afghanistan kregen deze zomer, na twee jaar studeren, allebei hun Masterdiploma. Ze hebben een geweldige tijd gehad aan de UT en hun studie met goede resultaten voltooid.  Beiden hebben een aanbieding gekregen om nog wat langer in Nederland te blijven om hun kennis nog verder uit te breiden. We houden natuurlijk contact met ze en houden u ook graag op de hoogte.

In augustus is Elpha Afarin uit Indonesië in Enschede aangekomen. Dankzij de Kipaji beurs kan zij starten met haar masteropleiding Sustainable Energy Technology. Ze heeft er veel zin in! Ook is er een beurs toegekend aan Merhawi Fissehaye uit Ethiopië. Hij zal in februari starten met de master Computer Science. Wij zullen u natuurlijk blijven informeren over hoe het verder met hun gaat. .      

Namens de huidige en eerdere Kipajibeursstudenten: heel veel dank voor uw steun!

  • Geef om talent

    “De jarenlange oorlog heeft de infrastructuur van mijn thuisland Afghanistan verwoest.  In de afgelopen jaren is er hard gewerkt aan wederopbouw maar nog steeds is er nauwelijks openbaar vervoer en de kwaliteit is slecht.  Mijn droom is om dit te verbeteren en ervoor te zorgen dat er meer experts komen op het gebied van Transport Management. Dankzij het Kipaji Scholarschip Fund kon ik 2018 starten met de master Transport Engineering en Management aan de UT. De ervaring en kennis die ik in Twente opdoe zijn van onschatbare waarde voor mij en voor mijn land. Verbetering van de infrastructuur is van groot belang voor de nationale economie, de veiligheid en het milieu! Ik heb deze kans gekregen dankzij de donateurs van het Universiteitsfonds: wilt u ook andere studenten deze kans geven? Taschakor!”

    Zakir Farahmand
    Student Transport Engineering en Management uit Afghanistan

Team up for Talent!
Doneer hier!