Jaarcampagne

GEEF OM TALENT: KIPAJI SCHOLARSCHIP FUND

Universiteitsfonds Twente
Uw gift telt, elk jaar weer!

دنيا دبنقا دردقي بشيش - Dunia Dabnga Dardigi Bsheesh
It’s a western Sudanese proverb referring to beauty and fragileness of life as it being a pottery jar, that’s why you have to deal with it wisely.

"The scholarship made it possible for me to be here in such a beautifully intriguing country pursuing my MSc with high quality of education. Feels like this opportunity has paved the way for the ride to my greatest achievements.” 
Rayan Adam, Master Student Biomedical Engineering

Wel veel  talent, maar geen middelen om te studeren aan een Europese topuniversiteit. Voor veel jonge, ambitieuze mensen uit ontwikkelingslanden is dit helaas de realiteit! Echter, voor de Universiteit Twente, de Nederlandse kenniseconomie en voor de ontwikkeling van de thuislanden is het van groot belang dat deze studenten wél de kans krijgen hier te komen studeren. Voor deze groep is er het  Kipaji Scholarship Fund opgericht door een aantal relaties en alumni van de Universiteit Twente.  Een beurs die het voor deze studenten mogelijk maakt om in Twente te komen studeren, aan hun toekomst te werken én aan de toekomst van hun thuisland. Kipaji betekent schenking en talent in het Swahili: uw gift is een geweldig geschenk voor deze talenten. Zij kunnen het verschil gaan maken; u ook?

"Het is van groot belang om deze studenten de kans te geven in Twente te komen studeren, niet alleen voor de Universiteit Twente en de Nederlandse kenniseconomie, maar ook voor de ontwikkeling van deze talenten en de opkomende economieën in hun thuisland."
Job Elders, serial entrepreneur en één van de initiatiefnemers.

STREEFBEDRAG €10.000