Bachelor Open Dagen

Bachelor Open Dagen

Studenten aan de Universiteit Twente noemen de Open Dagen de beste optie om je te verdiepen in een opleiding en het studentenleven op onze prachtige campus.

Zien we je op vrijdag 25 of zaterdag 26 oktober 2024 in Enschede?

Wat kun je verwachten van onze Open Dagen? 

Je kunt meedoen aan diverse informatieve en inspirerende activiteiten. Volg een, twee of drie presentaties van de bacheloropleiding(en) die je interesseren, praat met studenten en doe de Campus tour om te zien waar jij straks je studententijd doorbrengt.  

Opleidingspresentaties

Technische Geneeskunde, Psychology of Advanced Technology... naar welke opleiding gaat je voorkeur uit? Schrijf je in voor een of twee opleidingspresentaties en krijg een indruk van de studie en misschien ook wel het lab waar jij straks studeert en werkt.

Campus Tour

Je studententijd wordt onvergetelijk op onze prachtige campus. Je kunt hier bijna elke denkbare sport of culturele activiteit beoefenen, van schilderen en beachvolleybal tot toneelspelen en zwerkbal. 

Van de 13.000 studenten wonen er 3.000 op de campus. Benieuwd hoe zij wonen?

Volg de Campus Tour en ontdek wat de campus allemaal te bieden heeft.

Mogelijkheden naast je studie

Op de UT stimuleren we je om je, naast je studie, persoonlijk en professioneel ontwikkelen. Tal van activiteiten op de campus en in Enschede, zijn voor en door studenten georganiseerd.

Maak kennis met bekende voorbeelden, zoals de studententeams Green Team Twente en Solar Boat Twente.

Bezoek het Info festival

Het verenigingsleven, de stad Enschede, woonruimte vinden... Op het Infofestival vind je alle belangrijke info over jouw toekomstige studententijd.

Je kunt er zelfs een studiekeuzetest doen om te ontdekken welke opleidingen bij je zouden passen en praten met studenten uit verschillende vakgebieden.

Doe een studiekeuzetest

Twijfel je nog welk type opleiding het beste bij je past? Of heb je geen idee waar je je zoektocht moet beginnen? Van 08:30 tot 11:00 uur kun je deelnemen aan een studiekeuzetest. Wie weet helpt het je verder in je studiekeuze!

Alles wat je moet weten als je gaat studeren aan de UT

Er komt veel op je af als je gaat studeren. Hoe vind je bijvoorbeeld een studentenkamer? Hoe zit het met studiefinanciering? En hoe gaat het eraan toe op de universiteit? Hoe verzamel je bijvoorbeeld studiepunten? 

Tijdens de verdiepende sessie om 12:15 ontdek je alles dat je moet weten in je voorbereiding op jouw studententijd! 

Campus Universiteit

Onze campus is 146 hectare groot, ongeveer 200 voetbalvelden. Je vindt er alles wat je nodig hebt om te studeren en je uit te leven. Van bibliotheken en state-of-the-art labs voor toponderzoek tot theater en sportvelden. Vrijwel elke denkbare sport kun je op de campus beoefenen! Tip: volg de campus tour tijdens de Open Dag en ervaar zelf wat de campus je te bieden heeft!

Ontvang voor jou belangrijk nieuws

Wil je updates ontvangen die voor jou interessant zijn? Over het vinden van de juiste studie en onze Open Dagen bijvoorbeeld? Meld je dan aan!

Ontvang updates over onze studiekeuze-activiteiten

Vul je gegevens in en ontvang e-mails met informatie die je helpt bij jouw studiekeuze.

Vanaf nu houden we je op de hoogte! Als je de volgende informatie nog invult, kunnen we onze e-mails beter op je afstemmen.

Bedankt!
Je ontvangt vanaf nu onze e-mails.

20 Bacheloropleidingen

12,903 Studenten

100 Nationaliteiten

Chat offline (info)
Om deze functionaliteit te gebruiken:
Accepteer cookies