Bachelor Open Dagen

Bachelor Open Dagen 14 & 15 oktober

Bachelor Open Dagen

Studenten aan de Universiteit Twente noemen de Open Dagen de beste optie om je te verdiepen in een opleiding en meer te weten te komen over de universiteit en het studentenleven op onze prachtige campus. 

Schrijf je IN!

Wil je erbij zijn? Schrijf je hieronder in en geef in het aanmeldformulier aan van welke bacheloropleiding(en) je een presentatie wilt volgen en of je iemand meeneemt.  

Programma en updates

Wat kun je verwachten van een Open Dag? Je kunt meedoen aan diverse informatieve en inspirerende activiteiten. Volg een of twee presentaties van de bacheloropleiding die je interesseert, praat met studenten en doe de campus tour om te zien waar jij straks studeert.

Na jouw aanmelding sturen we je updates via e-mail over het Open Dagen programma of bij eventuele wijzigingen. 

Wat kun je verwachten van een Open Dag?
Opleidingspresentaties

Technische Geneeskunde, Psychology of Advanced Technology... naar welke opleiding gaat je voorkeur uit? Schrijf je in voor een of twee opleidingspresentaties en krijg een indruk van de studie en misschien ook wel het lab waar jij straks studeert en werkt.

Campus Tour

Je studententijd wordt onvergetelijk op onze prachtige campus. Je kunt hier bijna elke denkbare sport of culturele activiteit beoefenen, van schilderen en beachvolleybal tot toneelspelen en zwerkbal.

Benieuwd wat de campus allemaal te bieden heeft? Onze studenten leiden je graag rond!

Mogelijkheden naast je studie

Op de UT stimuleren we je om je, naast je studie, persoonlijk en professioneel ontwikkelen. Tal van activiteiten op de campus en in Enschede, zijn voor en door studenten georganiseerd.

Maak kennis met bekende voorbeelden, zoals de studententeams Green Team Twente en Solar Team Twente.

Snacks & drinks

Trek gekregen van het ontdekken van onze campus en opleidingen? Bij de foodtrucks kun je snacks en drankjes halen met gratis muntjes.

En na de eerste opleidingspresentatie krijg je een lunch aangeboden!

Huizentour

De Universiteit Twente heeft bijna 13.000 studenten, waarvan er 3.000 op de campus wonen.

Doe mee met de housing tour en bekijk hoe zij wonen!

Bezoek de Infomarkt

Het verenigingsleven, de stad Enschede, woonruimte vinden... Op het Infofestival vind je alle belangrijke info over jouw toekomstige studententijd.

Je kunt er zelfs een persoonlijkheidstest doen om te ontdekken welke opleidingen bij je zouden passen en praten met studenten uit verschillende vakgebieden.

Campus Universiteit

Onze campus is 146 hectare groot, ongeveer 200 voetbalvelden. Je vindt er alles wat je nodig hebt om te studeren en je uit te leven. Van bibliotheken en state-of-the-art labs voor toponderzoek tot theater en sportvelden. Vrijwel elke denkbare sport kun je op de campus beoefenen! Tip: volg de campus tour tijdens de Open Dag en ervaar zelf wat de campus je te bieden heeft!

Data Open Dagen 2022

Op onderstaande data organiseren we, online of op onze campus, onze Open Dagen.

Event

Datum

Locatie

Bachelor Open Dagen

14 & 15 oktober

Campus

Online Bachelor Open Dag

16 november 

Online

Online Master Open Dag

16 november 

Online

Master Open Dag

17 november

Campus

Eerder dan de Bachelor Open Dag kennismaken met een studie?

Er zijn genoeg alternatieven om te ontdekken of een opleiding - en de Universiteit Twente - bij je past! Bekijk onze studiekeuzekalender met alle mogelijkheden om hulp te krijgen bij jouw studiekeuze.