HomeOnderwijsOnderwijs voor professionalsUT en TNO richten leiderschapscentrum op

UT en TNO richten leiderschapscentrum op

Leiderschapskennis op academisch en praktisch niveau wordt gebundeld in een door TNO en de UT opgericht kenniscentrum. Het centrum heet Center of Evidence Based Leadership (CEBL) en betreft een unieke samenwerking.


Het CEBL past bestaande inzichten en eerder getoetste benaderingen van leiderschapstrajecten toe en ontwikkelt met haar opdrachtgevers nieuwe inzichten. De ervaringen zijn nuttig voor een brede doelgroep. Toepassing op het vlak van onderzoek en onderwijs vindt veelal plaats bij non-profit organisaties. Door leiderschapsontwikkeling is er focus op prestaties en resultaten van organisaties. Centraal staat het delen van deze kennis en ervaring met diverse organisaties in de continue veranderende context.


Zomercursus Maakbaar Leiderschap

Het CEBL biedt deze zomer is samenwerking met Professional Learning & Development (UT) een bijzondere zomercursus. De zomercursus begeleidt mensen naar een voor hen nieuwe persoonlijke visie op het gebied van leiderschap. De opleiding duurt vijf dagen en start op 26 augustus in Apeldoorn. Voor meer informatie over de cursus Maakbaar Leiderschap click hier.


Chat offline (info)
Om deze functionaliteit te gebruiken:
Accepteer cookies