de PARTNERS

Het Risk & Resilience Festival wordt georganiseerd in samenwerking met PRIMO & Genootschap voor RisicomanagementDeelnemende organisaties

Het Risk & Resilience wordt mede mogelijk gemaakt door onderstaande organisaties:

Sponsor worden?

Waarom zou u een sponsor worden? Op 7 november 2019 vindt het Risk & Resilience Festival te Enschede weer plaats. Na het succes van het festival in 2018 wordt dit weer opnieuw opgezet. Om dit nogmaals tot een groot succes te maken hebben we hier ook uw hulp bij nodig! Bij Risk & Resilience bent u op de goede plaats om de volgende redenen: 

1. Ontmoet potentiële klanten. 

Risk & Resilience Festival is hèt platform voor alles op het gebied van Risico Management, Risk & Resilience. Tijdens het festival is dus hèt moment om uw potentiële klanten te ontmoeten.  

2. vergroot uw naamsbekendheid in de markt

Het aantal mensen op het festival en de kwaliteit van het festival, zorgt ervoor dat u uw naamsbekendheid kunt promoten. Dit mede vanwege de uitgebreide promotie rondom Risk & Resilience festival. Deelname aan Risk & Resilience Festival zorgt dus voor waardevolle brand exposure bij de juiste doelgroep. 

3. Netwerken met bestaande en nieuwe relaties

Er zijn talloze studenten, experts, academici en wetenschappers aanwezig tijdens Risk & Resilience Festival. Ga aan het werk tijdens het festival en ontdek de kansen van potentiële nieuwe afnemers, studenten die onderzoek kunnen doen en werkmogelijkheden. 

4. toon productinnovaties

Presenteer en toon uw productinnovaties tijdens het Risk & Resilience Festival. Er zijn talloze mogelijkheden om dit te laten zien. Alles is mogelijk, of het nu uitrusting, voertuigen, kleding, risico management, productinformatie, preventietechniek, opleiding, training of oefening is. Draag bij aan het Risk & Resilience Festival op het gebied van risico management!

Twijfelt u nog! Neem dan gerust een kijkje op onze hoofdpagina.


Sponsor het Risk & Resilience Festival 2019
MAIL NU
Ontmoet potentiële klanten!

SPONSORPAKKETTEN

Download hieronder het overzicht van de sponsorpakketten. Wilt u de organisatie op een andere wijze onder de aandacht brengen tijdens het Risk & Resilience Festival 2019, neem dan vrijblijvend contact met ons op (Marcel Engelbertink: 06 20 71 72 82). Ook als u uw eigen pakket wilt samenstellen.

interesse

Heeft u interesse in een van bovenstaande pakketten? U kunt dan mailen naar d.wijnveen@utwente.nl

Mogelijkheden tijdens het RISK & RESILIENCE FESTIVAL
CONTACT
Mail nu voor alle mogelijkheden!

Banners voor social media

Co-creëer met ons en wordt onze ambassadeur. 8 verschillende thema's, meer dan 70 sprekers. Ruim zeventig verhalen, visies en tips die het delen waard zijn. Deel uw verhaal met uw netwerk! Gebruik de Risk & Resillience banners voor uw LinkedIn en Twitter berichten.