Brochure ontvangen?
Alle informatie overzichtelijk en bij de hand.

Master Risicomanagement

PROGRAMMALEIDER

Prof.dr.ir. Joop Halman

De Master Risicomanagement omvat een studieperiode van 2 jaar (plus een half jaar om uw masterthesis te schrijven). In die periode volgt u jaarlijks 3 masterclasses en is een internationale studiereis gepland. U kunt rekening houden met een studiebelasting van 10 uur per week (exclusief colleges).

Informatiebijeenkomst 15 juni
Een proefcollege en toelichting op de inhoud van de master. 
Bekijk programma

Opbouw master

De masterclasses in het basisjaar bestaan uit 3 seminars van 2 aaneengesloten dagen. De masterclasses in het tweede jaar bestaan uit 2 seminars van 2 aaneengesloten dagen. Het eerste seminar van elke masterclass vindt plaats in Enschede, het tweede en derde seminar telkens in Amersfoort. In de Master Risicomanagement treden vooraanstaande wetenschappers van verschillende Nederlandse universiteiten als docent op. Daarnaast werken ook professionals/managers uit verschillende publieke en privaatorganisaties als docent mee aan het programma. Naast de 7 masterclasses volgt u de verplichte module Casussen en Methodologie, gericht op de ontwikkeling van onderzoek vaardigheden en het formuleren van uw afstudeeropdracht. Het programma bevat de volgende thema's:

THEMA'S BASISJAAR

KEUZEVAKKEN

MASTERCLASS CASUSSEN & METHODOLOGIE
INTERNATIONALE STUDIEREIS & BERNSTEIN REFLECTIE
MASTER THESIS

Schrijf u in
Uw doel? Strategische inzichten en deskundige gesprekspartner.
Ja, ik schrijf mij in

TOETSING

Alle masterclasses van de Master Risicomanagement worden afzonderlijk getoetst door het uitvoeren van een case of opdracht waarin u uw verworven kennis en inzichten toepast op een concreet onderwerp uit uw eigen organisatie. Door deze wijze van toetsing worden theorie en praktijk optimaal geïntegreerd.

afstudeeropdracht

Het is mogelijk een vraagstuk uit uw eigen organisatie in te zetten voor uw afstudeeropdracht, uw thesis. Hierdoor ontvangt uw organisatie een zeer hoogwaardig advies.

Brochure aanvragen

Hieronder kunt u de brochure downloaden voor de Master Risicomanagement.