Programma

Alle informatie overzichtelijk en bij de hand.

Master Risicomanagement

De Master Risicomanagement omvat een studieperiode van 2 jaar (plus een half jaar om uw masterthesis te schrijven). In die periode volgt u jaarlijks 3 masterclasses en is een internationale studiereis gepland. U kunt rekening houden met een studiebelasting van 10 tot 15 uur per week (exclusief colleges). 

Opbouw master

De masterclasses in het basisjaar bestaan uit 3 seminars van 2 aaneengesloten dagen op de campus van de Universiteit Twente. De masterclasses in het tweede jaar bestaan uit 2 seminars van 2 aaneengesloten dagen. In de Master Risicomanagement treden vooraanstaande wetenschappers van verschillende Nederlandse universiteiten als docent op. Daarnaast werken ook professionals/managers uit verschillende publieke en privaatorganisaties als docent mee aan het programma. Naast de 7 masterclasses volgt u de verplichte Masterclass Academische Vaardigheden & Methodologie, gericht op de ontwikkeling van onderzoek vaardigheden en het formuleren van uw afstudeeropdracht. 

Modules basisjaar

Keuze modules jaar 2

 Keuze leerlijn jaar 2

Onderdeel van master risicomanagement

Toetsing

Alle masterclasses van de Master Risicomanagement worden afzonderlijk getoetst door het uitvoeren van een case of opdracht waarin u uw verworven kennis en inzichten toepast op een concreet onderwerp uit uw eigen organisatie. Door deze wijze van toetsing worden theorie en praktijk optimaal geïntegreerd.

Afstudeeropdracht

Het is mogelijk een vraagstuk uit uw eigen organisatie in te zetten voor uw afstudeeropdracht, uw thesis. Hierdoor ontvangt uw organisatie een zeer hoogwaardig advies.

Meer informatie?

Wilt u een brochure over de Master Riscomanagement of de verschillende masterclasses ontvangen? Zodat u alle informatie thuis of op uw werk kunt nalezen, of de informatie kunt gebruiken om het gesprek aan te gaan met uw leidinggevende of HR collega? Vul onderstaand aanvraagformulier in en ontvang de brochure digitaal.  

Ontvang digitale brochure
Start de inschrijfprocedure. Twijfelt u nog? Neem dan een optie.
Inschrijven
Neem een optie op deze opleiding.