Wiskunde D Online

Zit je op een school waar geen Wiskunde D wordt gegeven, maar wil je het wel volgen? Lees dan snel verder!

Wiskunde D Online is voor leerlingen die het vak wiskunde D willen volgen, maar op een school zitten waar dat niet in de gewone lessen wordt gegeven. In samenwerking met het landelijke netwerk van Wiskunde D Online krijg je de mogelijkheid het vak te volgen en schoolexamen te doen. Via een digitale leeromgeving is het mogelijk om het vak te volgen, met ondersteuning van een docent op school.

Wiskunde D Online valt onder de verantwoordelijkheid van de Stichting Wiskunde D Online. Wiskunde vaksteunpunten van de universiteiten, enkele hogescholen en de Boswell-Bèta zijn betrokken bij de uitvoering.

Pre-U verzorgt de begeleiding en terugkoppeling voor een aantal leerlingen uit de regio Oost. De toetsen zullen op school plaatsvinden en worden nagekeken door de docent. De inhoud van het vak is hetzelfde, maar de vorm is dus anders.

Meer informatie

De aanmelding verloopt via de Stichting Wiskunde D Online. Deelname is alleen mogelijk als jouw school een overeenkomst heeft afgesloten met de Stichting Wiskunde D Online. Kijk hier voor meer informatie of stuur een e-mail naar stichtingwiskundedonline@gmail.com.

Algemene voorwaarden zijn hier te vinden.