Programma & inschrijven

Leerlingen oefenen deze dag met een abstracte en snelle manier van denken.

Bij de Twentse Wiskunde Estafette kan je je inschrijven in teams van 3-4 leerlingen. De dag zal geopend worden door een aantal interessante sprekers. Daarna zal een deel van de groep beginnen met de puzzelronde, waarbij je samen met je team uitdagende vraagstukken op lost. Tijdens de lunch (lunch is niet inbegrepen, dus neem zelf wat broodjes mee!) krijg je een rondleiding over de campus van de Universiteit Twente. Vervolgens gaan we na de lunch beginnen met de estafette. In de estafette is het aan jullie om zoveel mogelijk wiskundige vragen op te lossen in een korte tijd. Per vraag zijn punten te verdienen. Het team met de meeste punten wint de Twentse Wiskunde Estafette en gaat naar huis met een mooie prijs!

Inschrijven Leerlingen

Inschrijven kan vanaf 4 september. De betaling van 5 euro per leerling zal per school gefactureerd worden. Voor partnerscholen zal het bedrag worden bijgeschreven op de verzamelfactuur die in december wordt verstuurd. 

Doe mee aan de Twentse Wiskunde Estafette!
Inschrijven

Docenten

Ook docenten kunnen deelnemen aan de Twentse Wiskunde Estafette. Het programma voor docenten is hetzelfde als voor de leerlingen; we starten met een puzzelronde, daarna volgt de lunch (lunch is niet inbegrepen, dus neem zelf wat broodjes mee!) en een wandeling over de campus van de Universiteit Twente. Na de lunch vindt de estafette plaats. Je kunt het als docent dus tegen je eigen leerlingen opnemen! Deelname voor docenten is gratis. 

Neem het op tegen je leerlingen!
Inschrijven

Algemene voorwaarden

Bekijk de algemene voorwaarden van de Twentse Wiskunde Estafette hier.