Programma en inschrijven

Leerlingen oefenen deze dag met een abstracte en snelle manier van denken.

Bij de Twentse Wiskunde Estafette kan je je inschrijven in teams van 3-4 leerlingen.  De dag zal geopend worden door een aantal interessante sprekers. Daarna zal een deel van de groep beginnen met de puzzelronde, waarbij je samen met je team uitdagende vraagstukken op lost. De tentoonstelling omvat talrijke topkwaliteit-posters, een reeks 3D-objecten, puzzelopstellingen en meerdere interactieve apps waar je mee aan de slag kunt gaan via grote touchscreens.

Tijdens de lunch (lunch is niet inbegrepen, dus neem zelf wat broodjes mee!) krijg je een rondleiding over de campus van de Universiteit Twente en breng je een bezoekje aan de tentoonstelling: IMAGINARY: pracht en kracht van wiskunde.. Vervolgens gaan we na de lunch beginnen met de estafette. In de estafette is het aan jullie om zoveel mogelijk wiskundige vragen op te lossen in een korte tijd. Per vraag zijn punten te verdienen. Het team met de meeste punten wint de Twentse Wiskunde Estafette en gaat naar huis met een mooie prijs!

Inschrijven Leerlingen

De inschrijvingen voor de Twentse Wiskunde estafette zijn helaas vol. Je kan je nog wel inschrijven voor de reservelijst, mocht er een team uitvallen dan nemen we contact op.  De betaling van 5 euro per leerling zal per school gefactureerd worden. Voor partnerscholen zal het bedrag worden bijgeschreven op de verzamelfactuur die in december wordt verstuurd. 

Schrijf je in voor de reservelijst
Inschrijven voor leerlingen

Docenten

Docenten kunnen ook deelnemen aan de Twentse Wiskunde Estafette. Het programma voor docenten is hetzelfde als voor de leerlingen. Het bestaat allereerst uit een bezoek aan de IMAGINARY: pracht en kracht van wiskunde tentoonstelling. Hierna volgt de lunch (lunch is niet inbegrepen, dus neem zelf wat broodjes mee!) en een wandeling over de campus van de Universiteit Twente. Na de lunch volgt de estafette, hier kun je als docententeam aan mee doen en kun je het opnemen tegen de leerlingen! De deelname voor docenten is gratis. 

Algemene voorwaarden

Bekijk de algemene voorwaarden van de Twentse Wiskunde Estafette hier.