Alle Scholen Verzamelen

Wat doet jouw klas op 9 november 2022?

Wat doet jouw klas op 9 november 2022?

Alle Scholen Verzamelen is een bijzonder project, georganiseerd door alle Wetenschapsknooppunten door heel Nederland. Het is een citizen science onderzoek, speciaal gericht op kinderen. Dit betekent dat onderzoekers van de universiteit de hulp inschakelen van kinderen uit het hele land, om samen een onderzoeksvraag op te lossen. Kinderen uit groep 7 & 8 uit heel Nederland gaan gezamenlijk op één dag data verzamelen voor een echt wetenschappelijk onderzoek.

Editie 2022

Op woensdag 9 november 2022 gaan kinderen uit groep 7 & 8 in het hele land onderzoek doen naar hun sociale omgeving en vergelijken zij dit met hoe volwassenen hierover denken. Hebben kinderen hele andere ideeën bij wat er nodig is in hun sociale omgeving om zich goed te voelen? Op deze dag gaan we dit, onder leiding van wetenschapper dr. Karlijn Hermans, met zijn allen onderzoeken! Helpt jouw klas mee met dit onderzoek?

Waarom je mee wilt Doen

Aanmelden & meer informatie

Het is mogelijk om je aan te melden voor Alle Scholen Verzamelen 2022 via www.allescholenverzamelen.nl. Hier is ook meer informatie over de inhoud van de activiteit te vinden.