Zie Pre-University

Ondersteuning online onderwijs

Wij zijn er online voor jou

Als leerling in het voortgezet onderwijs krijg je op dit moment te maken met een nieuwe manier van onderwijs, namelijk online. Deze situatie is voor ons allemaal nieuw en dus even wennen. Het is helemaal niet gek dat jij hierdoor meer behoefte hebt aan ondersteuning of juist wat meer uitdaging.

Daarom willen we er in deze bijzondere tijd ook online voor je zijn! Normaliter kun je al op ons rekenen bij diverse activiteiten die jou kunnen begeleiden tijdens:

  • het maken van schoolexamens of -opdrachten
  • jouw profielwerkstuk
  • het kiezen van je vervolgstudie

In samenwerking met verschillende UT experts hebben wij ervoor gezorgd dat jij als vwo bovenbouwleerling nog steeds gebruik kunt blijven maken van onze ondersteuning.

Hulp nodig bij een huiswerkopdracht?

Heb je aanvullende informatie nodig bij een huiswerkopdracht? Kom je ergens niet uit in de voorbereiding van een schoolexamen? Of ben je juist klaar met je schoolwerk en zoek je wat extra uitdaging, bijvoorbeeld ter voorbereiding op je vervolgstudie? 

Stel jouw vraag dan aan ons, dan kunnen wij jou (digitaal) in contact brengen met een inhoudelijke expert van de UT. Om goede hulp te garanderen bieden wij alleen ondersteuning bij schoolvakken die raken aan het opleidingsaanbod van de UT.

Studiekeuzetips

Op dit moment verloopt jouw studiekeuze waarschijnlijk anders dan gepland. De reguliere aanmelddeadline is verplaatst naar 1 juni 2020. En met het cancelen van veel open dagen, beseffen we dat dit ook invloed heeft op jouw zoektocht naar de vervolgopleiding die echt bij je past.

Gelukkig zijn er prima alternatieven! We vertellen je er graag alles over.


Onze online ondersteuning voor vwo-leerlingen in de bovenbouw

Online ondersteuning voor docenten

Op ons docentenplatform wordt inhoud gedeeld vanuit verschillende expertises, om zo overzicht te bieden in het enorme aanbod dat is ontstaan rondom online onderwijs. We richten ons hierbij vooral op de onderwijskundige ondersteuning, waarbij de wetenschap als basis wordt gehanteerd.


Dit platform is nog in ontwikkeling en zal gedurende de periode van maatregelen worden aangevuld. Heb je ideeën of feedback? Laat het ons weten!