Zie Pre-University

Ondersteuning online onderwijs

Wij zijn er online voor jou

Als leerling in het voortgezet onderwijs krijg je op dit moment te maken met een nieuwe manier van onderwijs, namelijk online. Deze situatie is voor ons allemaal nieuw en dus even wennen. Het is helemaal niet gek dat jij hierdoor meer behoefte hebt aan ondersteuning of juist wat meer uitdaging.

Daarom willen we er in deze bijzondere tijd ook online voor je zijn! Normaliter bieden wij al diverse activiteiten aan die jou kunnen begeleiden tijdens het maken van schoolexamens, een profielwerkstuk of bij het kiezen van een vervolgstudie. In samenwerking met verschillende UT experts hebben wij ervoor gezorgd dat we dit kunnen blijven doen. Als vwo bovenbouw leerling helpen wij jou graag met onze:

Helpdesk

Heb je aanvullende informatie nodig bij een huiswerkopdracht? Kom je ergens niet uit in de voorbereiding van een schoolexamen? Of ben je juist klaar met je schoolwerk en zoek je wat extra uitdaging, bijvoorbeeld ter voorbereiding op je vervolgstudie?

Stel jouw vraag dan aan ons, dan kunnen wij jou (digitaal) in contact brengen met een inhoudelijke expert van de UT. Om goede hulp te garanderen bieden wij alleen ondersteuning bij schoolvakken die raken aan het opleidingsaanbod van de UT.

Studiekeuzetips

Op dit moment verloopt jouw studiekeuze waarschijnlijk anders dan gepland. De reguliere aanmelddeadline is verplaatst naar 1 juni 2020. En met het cancelen van veel open dagen, beseffen we dat dit ook invloed heeft op jouw zoektocht naar de vervolgopleiding die echt bij je past.

Gelukkig zijn er prima alternatieven! We vertellen je er graag alles over.

Onze online ondersteuning voor vwo-leerlingen in de bovenbouw


Ben jij docent? Ook voor jou zijn we er online!
Ondersteuning voor docenten

Dit platform is nog in ontwikkeling en zal gedurende de periode van maatregelen worden aangevuld. Heb je ideeën of feedback? Laat het ons weten!