HTHT-minors

Bekijk welke minors je kunt volgen via de keuzetool

Het doel van de HTHT-minors is om specifieke maatschappelijke thema’s te belichten waarvoor de UT middels hoogwaardig onderzoek High Tech Human Touch oplossingen ontwikkelt.

De HTHT minors vallen binnen het UT profiel: High Tech, Human Touch. Ze worden aangeboden in het Engels en zijn daarom toegankelijk voor zowel UT bachelorstudenten als internationale uitwisselingsstudenten. Welke HTHT-minors je mag volgen kun je (naast alle andere minors die de UT biedt) vinden in de keuzetool (alleen van toepassing op UT studenten). In de meeste gevallen worden HTHT-minors aangeboden in een package van 30 EC (2*15 EC). In een aantal gevallen worden minors zelfstandig aangeboden voor 15 EC. Maar let op, ook de minors uit een package kunnen bijna altijd afzonderlijk worden gevolgd. Je kunt dus een combinatie maken van een minor uit een package met een zelfstandige minor van 15 EC en zo 30 EC vullen.

Meer informatie over HTHT-minors is uitsluitend beschikbaar in het Engels

Let op!

Lees de cursusinformatie goed door (klik hiervoor op de minornaam in de keuzetool). Let hierbij vooral goed op eventuele aanvullende voorkenniseisen en of de voertaal wel aansluit op jouw behoefte.