UTVrijhof CultuurNieuws archiefNieuwe functie voor Mark Weirath
(c) Pascalle Verlaan

Nieuwe functie voor Mark Weirath

Beste cultuurliefhebbers, studenten en collega's, 

Onlangs heb ik besloten te stoppen als afdelingshoofd van Culture & Events en daarmee als hoofd Cultuur van de Universiteit Twente. Deze beslissing volgt op een aantal medische ingrepen met lange herstelperiodes. Het is om gezondheidsredenen dat ik heb besloten een stapje opzij te zetten en ruimte te maken voor een nieuwe leidinggevende en ambassadeur voor Cultuur op de Campus. 

Sinds 1998 ben ik werkzaam binnen de afdeling Cultuur van de UT in de Vrijhof, eerst als technicus, daarna als verenigingscoördinator en de laatste 7 jaren als hoofd Culture & Events en Booking Office. Ik heb altijd met heel veel plezier en passie voor onze studentencultuur in de Vrijhof gewerkt. 

Vanaf 1 augustus a.s. ga ik verder als beleidsadviseur in de staf van de dienst Campus & Facility Management (CFM), de dienst waar Culture & Events ook onderdeel van is. Mijn aandachtsgebied wordt de Campus, dus ik blijf betrokken bij onze studenten, medewerkers en de academische vorming, zij het vanuit een ander perspectief. 

Iedereen enorm bedankt voor bijna 25 jaar Cultuur op de Campus! Ik heb erg genoten van alles wat we als team voor onze cultuursector hebben kunnen betekenen en nog meer van wat we er voor terug hebben gekregen. De honderden (verenigings)voorstellingen, cursusresultaten en exposities zijn de brandstof geweest voor mijn passie voor cultuur. 

Hartelijke groet, en hopelijk tot ziens op de Campus!

Mark Weirath