Zie Loop een dag mee als student - Universiteit Twente

Meeloopdag voor masteropleidingen

Je spreekt samen met je begeleider een datum af die je het best uitkomt. Je kunt al jouw vragen stellen aan studenten en je volgt zelfs een college. Echt een dag uit het leven van een student! 

  • Optie 1: Skypen met een student

    Wil jij alles weten hoe het is om een student aan de UT te zijn? Ga in gesprek met een student van jouw studiekeuze en vraag hem/haar alles wat je weten wilt.  Onze studenten delen graag hun ervaringen!  Vragen over de opleiding, begeleiding binnen de opleiding, huisvesting, leven als een student, lesmateriaal, hoe zit een lesrooster er uit, etc. Je komt het allemaal te weten!

    Meld je aan voor de opleiding van jouw keuze en de student (mentor)  neemt contact met je op om samen met jou een datum af te spreken.

  • Optie 2: Skypen met een student & Campus Tour

    Wil jij alles weten hoe het is om een student aan de UT te zijn? Ga in gesprek met een student van jouw studiekeuze en vraag hem/haar alles wat je weten wilt. Onze studenten delen graag hun ervaringen!  Vragen over de opleiding, begeleiding binnen de opleiding, huisvesting, leven als een student, lesmateriaal, hoe zit een lesrooster er uit, etc. Je komt het allemaal te weten! Meld je aan voor de opleiding van jouw keuze en de student (mentor) neemt contact met je op om samen met jou een datum af te spreken.

    Je kunt ook een datum afspreken voor een Campus Tour met je mentor. Tijdens deze tour krijg je niet alleen een goed beeld van de UT maar zeker ook van allerlei zaken die de Campus jou te bieden heeft. Uiteraard komen ook de belangrijke gebouwen en labs van je gekozen opleiding aan bod, ben je een sporter, dan zal de mentor je sportfaciliteiten laten zien. Dus meld je interesses aan je mentor en je krijgt een rondleiding die jou op het lijf geschreven is.

Aanmeldformulier