UTEducationMeeloopdagAanmelden: master

Aanmelden: master

Wil je weten hoe het is om masterstudent aan de UT te zijn? Skype met een student!

Schrijf je in voor een persoonlijke, online introductie door een masterstudent via Skype. Stel al je vragen over de masteropleiding van jouw interesse en de Universiteit Twente en luister naar de ervaringen van de student. 

Geef in het inschrijfformulier aan in welke master je geïnteresseerd bent. Een leuke, extra optie is om samen een Campus Tour te doen. Je krijgt dan niet alleen een goede indruk van wat de campus te bieden heeft, maar je ontdekt ook de gebouwen en labs die je tijdens de master van je keuze veelvuldig zult bezoeken.  

  • Optie 1: Skypen met een student

    Wil jij alles weten hoe het is om een student aan de UT te zijn? Ga in gesprek met een student van jouw studiekeuze en vraag hem/haar alles wat je weten wilt.  Onze studenten delen graag hun ervaringen!  Vragen over de opleiding, begeleiding binnen de opleiding, huisvesting, leven als een student, lesmateriaal, hoe zit een lesrooster er uit, etc. Je komt het allemaal te weten!

    Meld je aan voor de opleiding van jouw keuze en de student (mentor)  neemt contact met je op om samen met jou een datum af te spreken.

  • Optie 2: Skypen met een student & Campus Tour

    Wil jij alles weten hoe het is om een student aan de UT te zijn? Ga in gesprek met een student van jouw studiekeuze en vraag hem/haar alles wat je weten wilt. Onze studenten delen graag hun ervaringen!  Vragen over de opleiding, begeleiding binnen de opleiding, huisvesting, leven als een student, lesmateriaal, hoe zit een lesrooster er uit, etc. Je komt het allemaal te weten! Meld je aan voor de opleiding van jouw keuze en de student (mentor) neemt contact met je op om samen met jou een datum af te spreken.

    Je kunt ook een datum afspreken voor een Campus Tour met je mentor. Tijdens deze tour krijg je niet alleen een goed beeld van de UT maar zeker ook van allerlei zaken die de Campus jou te bieden heeft. Uiteraard komen ook de belangrijke gebouwen en labs van je gekozen opleiding aan bod, ben je een sporter, dan zal de mentor je sportfaciliteiten laten zien. Dus meld je interesses aan je mentor en je krijgt een rondleiding die jou op het lijf geschreven is.

AANMELDFORMULIER