Wonen & huisvesting

De Universiteit Twente is de schakel tussen lokale woningaanbieders en toegelaten internationale UT-studenten, medewerkers en gasten voor het vinden van een accommodatie.

Studenten

De afdeling Housing werkt samen met een aantal aanbieders die verschillende soorten huisvesting aanbieden voor studenten. Zoek je een kamer, studio, appartement of een andere vorm van huisvesting? Bekijk dan de Engelstalige pagina van de UT.

Medewerkers

Er staan zestig medewerkerswoningen op de campus. Met de bewoners is een speciale erfpachtovereenkomst afgesloten. Eigenaren mogen hun huis alleen verkopen aan personen die op de Universiteit Twente (of een gelieerde instelling) werken en zelf gaan bewonen.

Verhuur medewerkerswoningen

Eventueel onverkochte woningen neemt de UT terug en worden vervolgens aangeboden voor de meerjarige verhuur aan mensen met een vaste aanstelling van minimaal 12 uur bij Universiteit Twente. Prijsindicatie: 750 - 1250 euro per maand. Bij serieuze belangstelling voor het huren van een woning, neem je contact op met Euverman Vastgoedbeheerders via verhuur@euverman.eu of 074 250 32 22