De Universiteit Twente is de schakel tussen lokale woningaanbieders en toegelaten internationale UT-studenten, medewerkers en gasten.

Huisvesting op maat

De Universiteit Twente is de schakel tussen lokale woningaanbieders en toegelaten internationale UT-studenten, medewerkers en gasten. De afdeling Housing werkt samen met vier aanbieders die verschillende soorten huisvesting aanbieden: De Veste, Stadsweide, Camelot en het ITC International Hotel. Wij doen ons best om jou passende accommodatie aan te bieden.

Medewerkerswoningen

Er staan 60 medewerkerswoningen op de campus. Met de bewoners is een speciale erfpachtovereenkomst afgesloten. Eigenaren mogen hun huis alleen verkopen aan personen die op de Universiteit Twente (of een gelieerde instelling) werken en zelf gaan bewonen.

Verhuur medewerkerswoningen

Eventueel onverkochte woningen neemt de UT terug en worden vervolgens aangeboden voor de meerjarige verhuur aan mensen met een vaste aanstelling van minimaal 12 uur bij Universiteit Twente. Prijsindicatie: 750 - 1250 euro per maand. Bij serieuze belangstelling voor het huren van een woning, neemt u contact op met de beheerder via beheer@etpmakelaars.nl of 074 250 32 22.