Invloed van corona op sollicitatieproces

Zie Alle vacatures

Onderwijscoördinator Master

Functieomschrijving

Binnen het Onderwijs Service Centrum (OSC) van de faculteit BMS is een tijdelijke vacature voor Onderwijs Coördinator voor de master Energy and Environment Management (MEEM) ontstaan. Het OSC biedt ondersteuning aan in totaal vijf bachelor programma’s en twaalf master programma’s binnen de faculteit BMS. De ondersteuning omvat onder andere programma coördinatie, internationalisering van de programma’s internationale uitwisseling en kwaliteitsborging. De MEEM heeft als enige master van de UT standplaats Leeuwarden.

De uitdaging

Als onderwijs coördinator voor de master EEM ben je verantwoordelijk de planning en coördinatie van het onderwijs. Je focust je op de volgende taken;

 • Je levert een bijdrage aan de ontwikkeling van zowel het huidige als het toekomstige opleidingsprogramma.
 • Je bent verantwoordelijk voor de planning van het programma en de behandeling van toelatingsverzoeken van (internationale) studenten
 • Je werkt nauw samen met collega’s en docenten van andere programma's binnen en buiten het programma.
 • Je bent een belangrijke verbindende schakel tussen opleidingsdirecteur, studie-adviseur, docenten, studenten en de andere onderdelen van het Onderwijs Service Centrum (OSC).
 • Het informeren van studenten en het hebben van een actieve rol bij de voorlichting horen hier vanzelfsprekend bij.
 • Verder signaleer je knelpunten en kom je met verbetervoorstellen ten aanzien van de inrichting en uitvoering van het onderwijsprogramma.

Profiel

 • Je beschikt over een opleiding op academisch niveau en over affiniteit met onderwijsorganisatie.
 • Je bent een enthousiaste persoonlijkheid die graag initiatief neemt en beschikt over uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden.
 • Vanwege het internationale karakter van de UT, beheers je zowel de Nederlandse als de Engelse taal in woord en geschrift (C1).
 • Je bent een kei in organiseren en ziet administratieve processen als een vanzelfsprekend onderdeel van je functie.
 • Je hebt een hands-on mentaliteit en bent bereid om als gastvrouw / gastheer op te treden voor docenten die wegwijs gemaakt moeten worden.
 • Je bent dienstverlenend richting studenten en docenten. Tegelijkertijd durf je kritisch te zijn en ben je in staat anderen te overtuigen van het implementeren van nieuwe ontwikkelingen.

Ons aanbod

Het betreft een dienstverband van 0,6  FTE vanaf oktober 2021 tot en met 31 december 2021 Het salaris bedraagt, afhankelijk van ervaring, maximaal € 4274,- bruto per maand (schaal 10) bij een voltijds dienstverband. Daarnaast bieden wij uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een eindejaarsuitkering van 8.3%.

Informatie en aanmelding

Voor nadere informatie over de functie kun je contact opnemen met Rixt Zeelenberg, afdelingshoofd Onderwijs Service Centrum r.r.zeelenberg-bergsma@utwente.nl, telefoon 053-4895957. Jouw sollicitatie, vergezeld van een curriculum vitae, kun je tot 17 september 2021 uploaden via onderstaande link.

Voor nadere informatie met betrekking tot de master verwijzen we je naar https://www.utwente.nl/en/bms/education/current-stud/

Over de organisatie

De Faculteit Behavioural, Management and Social sciences (BMS) wil een sleutelrol vervullen in het begrijpen, gezamenlijk ontwikkelen en evalueren van innovaties in de samenleving. Technologische ontwikkelingen zijn de motor van innovatie. Als een technische universiteit die mensen voorop stelt, stemmen wij ze af op menselijke behoeften en gedrag en gebruiken we social engineering om ze te integreren in de maatschappij. Ook zorgen we voor adequaat beheer op publiek en privaat niveau, en voor robuuste, inclusieve en eerlijke organisatiestructuren. Dat doen we door het ontwikkelen, delen en toepassen van hoogwaardige kennis in de Psychologie, Bedrijfskunde, Bestuurskunde, Communicatiewetenschappen, Filosofie, Onderwijskunde en Gezondheidswetenschappen. Ons onderzoek en onderwijs in deze disciplines draait om het aangaan en oplossen van maatschappelijke uitdagingen. De onderzoeksprogramma's van BMS zijn nauw verbonden met het onderzoek van de UT-instituten Mesa+ Institute for Nanotechnology, TechMed Centre en Digital Society Institute.

Universiteit Twente (UT)

Universiteit Twente (UT) is het nieuwe decennium ingegaan met een ambitieuze, nieuwe visie, missie en strategie. Als ‘de ultieme people-first technische universiteit' breiden we onze High Tech Human Touch-filosofie en de unieke rol die deze ons in de samenleving toekent snel uit. Alles wat we doen is gericht op maximale impact op mens, samenleving en verbindingen door duurzaam gebruik van wetenschap en technologie. Met onze open, inclusieve en ondernemende houding willen wij bijdragen aan de ontwikkeling van een eerlijke, digitale en duurzame samenleving. Deze houding doordesemt alles wat we doen en is aanwezig in alle afdelingen en faculteiten van de UT. Voortbouwend op onze rijke traditie in het samenvoegen van technische en sociale wetenschappen, richten we ons op vijf onderscheidende onderzoeksdomeinen: Gepersonaliseerde ‘healthtech'; Intelligente productiesystemen; Slimme materialen; De digitale samenleving; en Een weerbare, veerkrachtige wereld.

Als werkgever biedt Universiteit Twente werk dat ertoe doet. Wij rusten je toe om nieuwe mogelijkheden te creëren voor jezelf en voor onze samenleving. Je wordt bij ons deel van een toonaangevende technische universiteit met toenemende, positieve maatschappelijke impact. We bieden een open, inclusieve en ondernemende sfeer, waarin we je stimuleren om gezonde keuzes te maken, bijvoorbeeld via onze flexibele, aanpasbare arbeidsvoorwaarden.

Onderwijscoördinator Master
Klik hier om te solliciteren