Biografie

Victor Mids is illusionist en arts, en bedenker en host van het televisieprogramma MINDF*CK. MINDF*CK is het kijkcijferkanon van NPO3 met wekelijks bijna een miljoen kijkers en met sterren als Matthijs van Nieuwkerk, Victor Reinier en Ilse De lange.
Ook presenteert Victor samen met Art Rooijakkers het Beste Brein van Nederland, waarin hij zijn expertise als arts gebruikt om inzichten over het brein te verschaffen.
Victor zijn fascinatie voor wetenschap combineert hij met illusies om te laten zien op wat voor manieren uw hersenen en zintuigen u voor de gek kunnen houden.

Neuromagic

Neuromagic is een combinatie van illusionisme, psychologie, geneeskunde en vingervlugheid. De klassieke vorm van goochelen achter zich latend, demonstreert Victor de inzichten die schuil gaan achter zijn unieke illusies en (interactieve) neuropsychologische experimenten. Hoe makkelijk bent u af te leiden? Hoe werkt ons geheugen? En bestaat er eigenlijk wel een vrije wil? Ervaar zelf hoe makkelijk uw eigen hersenen en zintuigen voor de gek zijn te houden.